Categorie: Diversen

Recent Blog Posts

Hoe u Sharpie Marker eenvoudig van vaste oppervlakken kunt verwijderen
Hoe u Sharpie Marker eenvoudig van vaste oppervlakken kunt verwijderen

1 Maak kennis met Sharpie. De aartsvijand van witte borden en andere solide oppervlakken. Iemand, misschien heeft mijn alter ego met een sharpie op mijn whiteboard getekend. Wat moet ik doen? 34 Voer de held in! 5 Teken gewoon over de aanstootgevende Sharpie met een droog uitwisbare stift. Wacht 30 seconden. 6 Nu gewoon afnemen met een doek, tissue of droge wisser.

Hoe Apple Mango Smoothie te maken
Hoe Apple Mango Smoothie te maken

1 Doe appels in een kom 2 Was appels onder stromend water 3 Leg mango op een snijplank. Zoek je dunschiller.4Scheid de mango van het zaad5Je mango is klaar6Sap je appels met een sapcentrifuge.7Meng de mango in een blender.8Voeg 2 lepel honing toe.9Honing met mango :) Lekker .10Schuim met appelsap. banana14Shake Time :) 151617 Bon Appetite18Textuur.

Hoe tomatensoep te maken
Hoe tomatensoep te maken

1Open soep2Giet de soep in de pan3Giet de melk in het blikje helemaal naar boven en giet het blikje melk in de pan4Plaats de pan op het fornuis en zet op 55Laat op het fornuis zitten tot de textuur lijkt op echte soep6Strooi een theelepel peper in de soep7Strooi een theelepel en de helft van uienpoeder in eetlepel knoflookpoeder in9 Roer de soep tot alle ingrediënten niet meer te zien zijn 10 Voeg oregano toe in 1/2 theelepel 11 Bestrooi met een theelepel zout in 12 Giet de soep in de kom GENIETEN!

Hoe u een website aan het beginscherm van de iPad kunt toevoegen
Hoe u een website aan het beginscherm van de iPad kunt toevoegen

886Views11Likes 2CommentsExplore ›Technologie6 StappenSuppliesEmbed111Surf naar intouch.org0Comment Comment 2Deze pagina zou moeten laden0Comment Commentaren Aanbevolen voor jou3Aan de linkerkant van de adresbalk, tik op de pijl die uit de doos komt, het getoonde menu zal verschijnen0Comment Comment 4Tik op & 39; Toevoegen aan startscherm & 39 ; 0Opmerking 5Kies desgewenst een nieuwe titelnaam voor het pictogram0Opmerking 6Er wordt een pictogram op uw startscherm geplaatst.

Hoe een Polaroid 1000 te openen
Hoe een Polaroid 1000 te openen

1Schuif het mes aan beide kanten voorzichtig in de camera en duw de behuizing naar buiten terwijl je het witte gedeelte naar voren trekt 2Verwijder de witte schaal 3Trek de zoeker naar buiten 4Verwijder de binnenkant door ze naar buiten te trekken 5 Maak iets nuttigs uit je kapotte Polaroid-camera sneltoetsen op het bord: vorige stap volgende stapI & 39; ma camerafreak.

Hoe maak je een mooie tank met schelpen
Hoe maak je een mooie tank met schelpen

Breng wat granaten naar de tank

Hoe maak je een vervaagde nagellak
Hoe maak je een vervaagde nagellak

1 Haal eerst je materialen: 3 basiskleuren, een sponsachtig oogschaduwkwastje en de glinsterende nagellakken zijn optioneel. 2Je wilt je kleuren op volgorde zetten van donker naar licht naar boven. Dus ik ga beginnen met het donkerblauw aan de onderkant van mijn nagel. 3 schilder een lijn van je kleur (maakt niet uit of het rommelig is) en neem dan het oogschaduwkwastje en dep rond de bovenkant de Polen.

Hoe maak je een gezonde bananenmilkshake
Hoe maak je een gezonde bananenmilkshake

1 Allereerst - neem banaan! :) Neem beter een gele (maar ik heb groene en gele bananen) 2Dan moeten we de banaan uitkleden, hehe :) 3 ... En dan een naakte banaan snijden.4Neem wat ijs. Ik nam bijvoorbeeld twee stuks van deze vier. 5Miiiiilk! :)) 6Hier is :) Meng dat gewoon allemaal samen! Het is erg lekker en gezond!

Hoe u uw kamer schoon houdt
Hoe u uw kamer schoon houdt

1 Vuile kleren! Ze lijken altijd op de grond te belanden. Probeer ze in de wasmand te doen zodra je ze uittrekt, in plaats van ze te laten opstapelen. 2Jassen, sweatshirts, enz. Zien er mooi en netjes uit aan leuke muurhaken. Meer georganiseerd dan het op de stoel gooien, maar net zo snel.3Schoenen, waterflessen en andere diverse items kunnen worden opgeborgen in een handige ophangorganizer voor over de deur.

Hoe maak je een papieren kubus
Hoe maak je een papieren kubus

1 Let op als je dit wilt doen. :) 2Maak eerst een vierkant34Vouw het vervolgens dubbel56789Vouw de vier hoeken101112En herhaal dit zes keer13Laten we samen beginnen 14151617En het einde !! 18Je kunt een nooddobbelsteen maken als je een paar punten toevoegt

Hoe Qing Ming Prayer Paper te vouwen
Hoe Qing Ming Prayer Paper te vouwen

1Maak een rond gebedspapier klaar 2 Vouw het papier dubbel 3 Houd het papier voorzichtig in de aangegeven positie 4 Druk het midden van het papier naar beneden zoals aangegeven door de wijsvinger 5 Vouw het papier 90 graden omhoog met je twee wijsvingers, zodat er een rechthoekige driehoek op het papier ontstaat 6 Vouw de opengevouwen zijde in de binnenkant van stap 5 vouwen om een ​​gelijkzijdige driehoek te maken zoals getoond in stap 778 Terwijl u het papier vasthoudt zoals hierboven.

Hoe u bier overschakelt op secundaire gisting
Hoe u bier overschakelt op secundaire gisting

1 Jonge Pharos. Graaf je ingegraven primaire gister op. 2 kraak de versplinterde deur van je biertombe en ruik de dood. kijk hoe je bier moet koken om op dit punt te komen, jonge mensen. 3 pak je rubberen stop, sifonbuis en waterslot. doe een theelepel ontsmettingsoplossing in wat warm water en verdrink je voorraden tot de dood.

Hoe maak je snel en gemakkelijk zelfgemaakt ijs
Hoe maak je snel en gemakkelijk zelfgemaakt ijs

1 Je voorraad 2 Maak je melk klaar 3 Schenk het nu in de zak ter grootte van een kwart 4 Schenk daarna 2 eetlepels suiker in het zakje met melk 5 Schud en sluit zachtjes 6 Maak het zakje weer open en giet 1/2 theelepel vanille-extract in dezelfde zak .7Sluit af en schud opnieuw voorzichtig.8Giet nu 6 eetlepels zout in een zak ter grootte van een gallon, samen met ijs.

Hoe iPhone-meldingen in te stellen
Hoe iPhone-meldingen in te stellen

1Selecteer in de instellingen-app meldingen. 2de standaardinstellingen zijn meestal de beste. Gebruik zeker banners als uw waarschuwingsinstellingen. Ze zijn het minst opdringerig bij het gebruik van de iPhone.3 Zorg ervoor dat het pictogram van de badge-app, geluiden en weergave in vergrendeld scherm is ingeschakeld. Deze zijn het beste als u uw meldingen onder alle omstandigheden wilt kunnen zien.

Hoe een ronde muur te snijden (achterkant)
Hoe een ronde muur te snijden (achterkant)

1 Behoud zoveel mogelijk snelheid na de val. 2 Benader de muur onder een hoek, met de bedoeling de lip te raken. 3 Terwijl je langs de muur glijdt, begin je je voorste schouder te draaien in de richting waarin je draait. Buig uw borst iets naar voren. 4 Blijf uw borst naar voren leunen om uw gewicht tegen de middelpuntvliedende kracht op uw voeten te balanceren.

Hoe maak je een ingelijst schoolbord!
Hoe maak je een ingelijst schoolbord!

1Bereid je benodigdheden voor.2Maak het frame en glas schoon met ontsmettingsalcohol.3Spuit je frame in de verf en bedek het glas en de vloer eronder. Laat drogen.4Begin met het verven van het glas, vermijd de randen, want je wilt niet per ongeluk je frame schilderen.5Met een klein penseel de randen op.6Laat ongeveer 4 uur volledig drogen.

Hoe Assistive Touch op uw iPhone te activeren
Hoe Assistive Touch op uw iPhone te activeren

1Dit is een voorbeeld van Assistive bij het activeren 2HOE HET ACTIVEREN? 3 Ga eerst naar instellingen-algemeen-scroll naar beneden, je ziet & 34; Toegankelijkheid & 34; ... de onderkant weer. En je vindt AssistiveTouch-Tab It5 Zet het aan - en ga terug naar de vorige pagina - de toegankelijkheidspagina - en je zult een drievoudige klikknop zien - het is voor het activeren van de AssistiveTouch voor je iPhone 6 Dit is het voorbeeld wanneer je tab de home-knop met de AssistiveTouch-sneltoetsen: vorige stap volgende stap Instagram: iPhotographers Parijs, Frankrijk

Hoe je Shatter of Crackle nagellak aanbrengt
Hoe je Shatter of Crackle nagellak aanbrengt

1 Breng een gelijkmatige laag van je basiskleur aan op schone, droge nagels. 2 Breng EEN laag Shatter-nagellak aan. Leun dan achterover en kijk hoe het droogt.3Deze foto's zijn gemaakt in een periode van 3 minuten.4OPI Shatter op een blanke lak versus een gepolijste basis. Ik weet niet zeker of het verschil de basis is of hoe ik ze heb geschilderd. 5 sneltoetsen op het toetsenbord: vorige stap volgende stap

Hoe maak je gezonde kippenvleugels
Hoe maak je gezonde kippenvleugels

11 Lepel is genoeg als je het niet hebt. Meng zwarte peper, rode peper, zout en een beetje knoflookpoeder. 2 Juice this Bad Boy :) 3 Extra vierge olijfolie 4 Tomaten en peperpasta huisgemaakte mix erin 5 Meng al je ingrediënten. Wings & Lemon Juice & Louisiana Cajun Seasoning & Tomato Paste.

Hoe u gezonde Haleem kookt (vlees en linzen)
Hoe u gezonde Haleem kookt (vlees en linzen)

1 Voeg in een snelkookpan vlees toe 2 laurierblaadjes, 2-3 peperkorrels, 2 kruidnagels, half kaneelstokje, gember- en knoflookpasta, 2 kardemom, ongeveer een half kopje water en kook gedurende vijftien twintig minuten. 2 Pureer het vlees en als het vlees komt nog een tijdje niet zo uit de snelkookpan zorg ervoor dat u het water in de snelkookpan controleert, het vlees kan plakken en verbranden.