Categorie: Diversen

Recent Blog Posts

Tips en trucs voor iPod Touch 4
Tips en trucs voor iPod Touch 4

1Om een ​​schermafbeelding van uw iPod te maken, drukt u op de startknop en de aan / uit-knop. Dan Presto! Een screenshot! 2CAMERA: om een ​​zijwaartse foto te maken, houdt u de + volumeknop ingedrukt en wordt de foto gemaakt. 3CAMERA's: om op een object op uw camera scherp te stellen, tikt u eenvoudig op het object op het scherm en maakt u de foto.

Hoe maak je gemakkelijke limonade
Hoe maak je gemakkelijke limonade

1Verwijder de pitjes van de citroenen.2 Extraheer het sap met een sapcentrifuge.3Voeg 4 kopjes water (1 liter) toe aan een pan.4Voeg suiker toe.5En citroensap.6 Roer constant 4-5 minuten of tot alle suiker is opgelost. Haal van het vuur en zet in de koelkast tot hij helemaal afgekoeld is. 7 Serveer de limonade met veel ijs.

Hoe de spotgaai te tekenen
Hoe de spotgaai te tekenen

1 Begin met een heel rommelige schets. Blijf alsjeblieft om te zien dat het gedurende de hele tijd enorm verbetert! Veel succes! 2 Begin te beslissen waar je dingen wilt. Dit is waar je de basisprincipes toevoegt.3Voeg nu enkele details toe. Benader een paar details, zoals ogen, enkele grote veren, etc. worden in deze fase niet erg technisch.

Hoe bloemen op je nagels te schilderen
Hoe bloemen op je nagels te schilderen

12 Doop de tandenstoker in nagellak en plak vijf stippen op je nagel. Doop nog een tandenstoker in een andere kleur. Stip bovenop de eerste stippen.4 Je kunt ook een spoor van stippen maken van de bloem tot de rand van je nagel. Sneltoetsen op het toetsenbord: vorige stap volgende stap I & 39; een moeder uit Denver en omgeving, die de weg baant naar een natuurlijk, gezond leven voor mijn familie.

Hoe je het perfecte gepocheerde ei maakt
Hoe je het perfecte gepocheerde ei maakt

1 Doe wat water in een pan 2 Voeg 2 tot 3 eetlepels witte azijn toe, afhankelijk van hoeveel water je gebruikt 3 Breng aan de kook en breek het ei voorzichtig door het water 4 Roer voorzichtig zodat het ei niet aan de bodem blijft plakken 5 Haal het eruit met een schuimspaan .6enjoy! Sneltoetsen: vorige stap volgende stap Start het product en de marktman - medeoprichter van Prism & MkII, hielp ook bij het starten van GC / Google Voice, OpenDNS, Scout Labs, Swivel en anderen.

Hoe Facebook-berichten op iOS te verwijderen
Hoe Facebook-berichten op iOS te verwijderen

1 Open Facebook op uw iOS-apparaat 2 Bezoek uw profiel of Facebook-pagina 3 Veeg naar links over uw bericht om de verwijderknop weer te geven. Klik op verwijderen om je bericht te verwijderen Je bericht is verwijderd !! sneltoetsen: vorige stap volgende stap

Hoe Mint Juleps te maken
Hoe Mint Juleps te maken

1 Stel je benodigdheden samen. Het is gepast om een ​​tinnen beker te gebruiken voor muntjuleps, maar in een mum van tijd is elk glas voldoende. Ik gebruik hier een glas met dubbele stenen. 2Voeg 2-3 muntblaadjes, 1,5 eetlepel eenvoudige siroop en een scheutje water toe aan je glas. Zie mijn profiel voor mijn eenvoudige sirooprecept met munt.

Hoe gebakken champignonkip te koken
Hoe gebakken champignonkip te koken

12 Verzamel al je ingrediënten. Snijd uw uien, paprika en hak uw aardappelen in blokjes345 U kunt elk gewenst deel van de kip gebruiken. Vandaag heb ik wat kippendijen en -poten gebruikt. Hak indien nodig kip en voeg naar smaak een snufje zout en peper toe.67 Verwarm de oven voor op 350 graden 8 Verhit een pan of pan en voeg wat olie toe.

Hoe Christmes Tree Ball te maken
Hoe Christmes Tree Ball te maken

1Dit zijn dingen die je nodig hebt 2Bedek de lampen eerst met lijm met een penseel.3Plaats de glitter op de lamp en knoop een touwtje of lint aan de bovenkant van de lamp. Hang het ergens op en laat het drogen. 4 Hier is je boom met enkele glimmende ballen. Nu heb je de aarde geholpen door te recyclen. Sneltoetsen op het toetsenbord: vorige stap volgende stap Kunstenaar, ik teken en schilder.

Hoe maak je een gezonde bananenmilkshake
Hoe maak je een gezonde bananenmilkshake

1Het is belangrijk dat de bananen worden ingevroren, anders wordt het eindresultaat niet milkshake-achtig 2 Snijd ze in stukken voordat u ze gaat mengen. Tenzij je een van die echt krachtige blenders hebt.3Ongeveer twee handenvol ijs is voldoende4Melk toevoegen5Vul het tot ongeveer daar6Een verse vijg is optioneel, maar geeft het een visuele textuur en een lekkere smaak78Geniet ervan!

Hoe Aziatische noedels te maken
Hoe Aziatische noedels te maken

1In diesem Tutorial zeige ich Euch wie man vernünftig Instant Nudeln klatscht, damit sie ein Genuss werden! 2Man nimmt eine leere saubere Schüssel! 33 Packungen & 34; Maggi & 34; Nudeln! Es geht natürlich auch mit 2! Dit is een echte Packung zu benutzen macht leider nicht satt! 4Man zerquetscht die Packungen mit der Hand, damit die Nudeln klein werden!

Hoe maak je een papieren vliegtuigje
Hoe maak je een papieren vliegtuigje

1Vouw het papier dubbel.2Vouw verder met het vouwen.3Vouw het uit en vouw langs de bovenste 2 lijnen zoals afgebeeld.4 Doe zo.5Pak de punt vast en vouw het naar beneden.6Vouw het half in elkaar.7Zorg ervoor dat je vouwen netjes zijn.8 beide bovenste hoeken en vouw ze naar beneden.9Vouw zoals afgebeeld.10Pak nu het kleine klepje en vouw het op.

Hoe varkenskoteletten te koken in een reductie van witte wijn
Hoe varkenskoteletten te koken in een reductie van witte wijn

1 Snijd uien in kleine stukjes 2 Wrijf het kruid in je karbonades, dit helpt bij de smaak 3 Smelt een klontje boter met wat bakolie in een grote koekenpan, je kunt elke pan gebruiken die ik echter het gemakkelijkst vind 4 Gebruik een halflekkere wijn om te koken, daar & 39 Het heeft geen zin om dure ingrediënten te kopen en dan een goedkope wijn te gebruiken!

Hoe iMessage in en uit te schakelen
Hoe iMessage in en uit te schakelen

1 Selecteer de instellingen-app 2 Scroll naar beneden en tik op berichten 3 Tik op de aan / uit-schakelaar om iMessage in te schakelen 4 Als je deze hebt ingeschakeld, zou je scherm er zo uit moeten zien. Als u uw iMessages op uw e-mailadres wilt ontvangen, meldt u zich aan met uw Apple ID. Sneltoetsen op het toetsenbord: vorige stap volgende stap

Ongedaan maken en opnieuw uitvoeren op iOS
Ongedaan maken en opnieuw uitvoeren op iOS

Een korte gids om u te laten zien hoe u tekst ongedaan kunt maken en opnieuw kunt uitvoeren op een iOS-apparaat.2.1kViews21Likes 6CommentsExplore ›Technologie5 StappenSuppliesEmbed211Als u een fout maakt, schudt u het apparaat eenvoudig heen en weer.0Comment Comment 2Tik op ongedaan maken.0Comment Comment tekst van eerder.

Aangepaste trillingen instellen op de iPhone
Aangepaste trillingen instellen op de iPhone

1Vanuit het menu Instellingen> Algemeen2Toegankelijkheid invoeren3Schuif omlaag en schakel Aangepaste trillingen in.4Nadat je een contactbestand opent, tik je op BEWERKEN en je zou de triloptie moeten zien. Raak Trillen (standaard) aan om een ​​nieuwe triloptie te selecteren. 5 In dit menu kunt u de geleverde trillingen kiezen of uw eigen trillingen maken.

Hoe Franse uiensoep te koken
Hoe Franse uiensoep te koken

1 Was en schil je uien. 2 snijd de ui in plakjes. Ik raad het gebruik van een keukenmachine aan. 3 Smelt de boter in een braadpan op middelhoog vuur en breng de ui in de braadpan. Maak je geen zorgen, het lijkt misschien veel ui, maar het zal krimpen. 5 Verander het vuur in medium-laag. Kook nog eens 35 tot 40 minuten en roer om de vijf minuten.

Hoe maak je een papieren ballon
Hoe maak je een papieren ballon

1 Begin met het maken van een vierkant. Vouw de bovenhoek naar beneden en gebruik een schaar of scheur de onderkant er voorzichtig af om een ​​vierkant te maken. 2Vouw vervolgens de tegenoverliggende hoek om een ​​& 34; X & 34; op het plein. Lichte vouw een middenlijn in het midden.3Keep & 34; bottom & 34; kant naar je lichaam toe en duw de twee zijkanten voorzichtig naar het midden.

Hoe Cupcake Nails te schilderen
Hoe Cupcake Nails te schilderen

1 Hulpmiddelen die in deze manicure worden gebruikt 2 Begin met het primen van uw nagels met een basislaag. Ik gebruik meestal een nagelversterker.3 Verf alles behalve je ringvinger met twee lagen van de primaire lak die je hebt gekozen. 4 Verf nu de helft van je ringvinger met twee lagen met een accentkleur. Dit wordt de cupcakeverpakking. 5 Voeg strepen toe als je primaire kleur is met een lange dunne borstel zoals die ik op de apparatuurfoto heb.

Hoe koffie te zetten
Hoe koffie te zetten

1Begin met goede bonen van een betrouwbare bron! 2Zet twee eetlepels bonen in je freesmolen en maal ze tot een middelfijne grond.3 Verhit water tot 180-205 graden. (82-96 ° C) Kokend water onttrekt de bittere vetzuren in koffiebonen, wat het gladde olieoppervlak en de bittere smaak veroorzaakt in conventioneel bereide koffie.