Categorie: Informatie

Recent Blog Posts

Hoe maak je toast!
Hoe maak je toast!

1Begin met wat brood.2Plaats een sneetje in de broodrooster.3Druk op de hendel om te beginnen met roosteren.4Spannend! Nog niet klaar.5 Leg de toast op een bord. Sneltoetsen op het toetsenbord: vorige stap volgende stap SEO-adviseur, Kindle-liefhebber, producent / consument van Italiaans eten Boston ... soms NYC

Zaden ontkiemen bij koud weer
Zaden ontkiemen bij koud weer

1 Verzamel je spullen (& kinderen - onze dochter helpt graag in de tuin). Voor het planten van de zaden zijn er veelcellige plantenbakken, of je kunt een oud eierdoosje of een bessenclamshell gebruiken. gered van fruit en groenten van de boerenmarkt.

Hoe maak je Duct Tape Feather Oorbellen
Hoe maak je Duct Tape Feather Oorbellen

1 Vouw 6 inch tape terug op zichzelf zodat je een niet-plakkerig stuk ducttape hebt. Voor textuur, snijd spleten en ruches. 2 Pak je draad en knip 3 & 34; om de steel van je veer in te pakken met je tang. Laat een kleine lus achter om je oorbelhaakje aan vast te maken.3Now, herhaal! 4En dan, natuurlijk, schommel die veren alsof het niemands zaak is.

Hoe papieren rozetten te maken
Hoe papieren rozetten te maken

1 Knip een strook papier in 12 & 34; met 1.5 & 34; .2 Scoor het op elke 1/4 & 34; met behulp van het scorebord.3Sluit het scorebord en het papier4Accordion vouw het papier over je gescoorde lijnen.5Lijm op de laatste halve centimeter van je strook6Plaats de laatste halve centimeter van het andere uiteinde op het plakkerige uiteinde.7Een geplooide ring vormen.

Hoe Sweet Egged Kleefrijst Ballensoep Koken
Hoe Sweet Egged Kleefrijst Ballensoep Koken

1 Verzamel je ingrediënten. Je kunt een rijstbal met verschillende smaken en een pot kleefrijst krijgen op je lokale Aziatische voedselmarkt. Je kunt ook je eigen kleefrijst maken, maar dat is een ander verhaal. 2Voeg water toe aan ongeveer 1/4 van de pan en begin het te koken. Dit kan even duren. 3 Kraak 2 eieren, meer als je het dikker wilt, en klop het lichtjes totdat de dooier loopt, maar niet helemaal gemengd is met het eiwit.

Hoe u kunt voorkomen dat een ring uw vinger groen maakt
Hoe u kunt voorkomen dat een ring uw vinger groen maakt

En je bent klaar! U kunt dit doen met ELKE ring die u maar wilt. Het zal de ring nooit beschadigen en als de nagellak loslaat, voeg dan gewoon meer toe! :) Genieten!

Hoe Catch te spelen
Hoe Catch te spelen

Dit is om vangst te spelen met je kat2.3kBekijken56LikesExplore ›Huisdieren3 StappenSuppliesEmbed561Vind een kat0Reactie Reactie 2Gooi de bal0Reactie Opmerking Aanbevolen voor jou3Beloon de kat wanneer hij de bal naar je toe brengt0Commentaar Opmerking BenodigdhedenCat Ball Hand-sneltoetsen: vorige stap volgende stap Lisa is een zelfhulpgoeroe.

Hoe gekweekte boter te maken van Cream Buttermilk Culture
Hoe gekweekte boter te maken van Cream Buttermilk Culture

1Zware room, geen conserveringsmiddelen 2 Botermelk, ook wel mesofiele startercultuur genoemd. Bij kamertemperatuur zou het actief moeten ruiken.3Zware room en karnemelk gecombineerd. Cultuur vervolgens 12 uur op 68 graden. Dek af met een doek.4 Koel 12 uur 5 Keer de room terug tot 54 graden F. Draai vervolgens in de mixer. Room zal kloppen, slagroompieken vormen en vallen.

Hoe maak je een quinoasalade
Hoe maak je een quinoasalade

5 Stappen Ingrediënten Embed 1 Dit is het merk dat ik gebruik 2 Alle ingrediënten fijngehakt. Koriander, rode en groene uien, tomaat en komkommer 3 quinoa gekookt en luchtig. Ze zijn gaar als ze doorschijnend 4 gelijke delen olijfolie en citroensap zijn. Ik had alleen limoen, dus die heb ik gebruikt. Voeg dit toe als de quinoa is afgekoeld, anders neemt hij te veel van de dressing op.

Omzeilen van een iPhone met een kapotte startknop
Omzeilen van een iPhone met een kapotte startknop

Schakel het in. Druk nu op de witte cirkel die verschijnt en tik vervolgens op & 34; home & 34; dit heeft hetzelfde effect als de ingebouwde homeknop.

Hoe maak je een ballon-Obama-parodie
Hoe maak je een ballon-Obama-parodie

1Hier zijn de benodigdheden - waarschuwing dat dit geen beginnersontwerp is. sommige technieken kunnen een uitdaging zijn voor beginners 2 Blaas 1 mokka, 2 zwart en 1 chocoladebruin op en laat een 4 & 34; staart. Zorg ervoor dat je hem een ​​flinke boer geeft. Blaas ook de witte ballon op tot ongeveer 11 & 34 ;. Snijd de andere mokka-ballon doormidden en knoop het uiteinde af.

Hoe Seitan te maken
Hoe Seitan te maken

1 Verzamel 2 pond biologisch ongebleekt wit meel en 2 pond biologisch volkorenbroodmeel 2 Combineer het meel in een kom.3 Klop het meel goed door elkaar zodat het gelijkmatig verdeeld is. 4 Voeg 6 kopjes koud water toe aan het bloemmengsel. handen om het water en de bloem te mengen. Je bent klaar als het water goed is opgenomen.

Hoe SMT IC's en andere onderdelen te solderen
Hoe SMT IC's en andere onderdelen te solderen

1Benodigdheden verzamelen Er zijn online een aantal geweldige waarden voor benodigdheden. Kijk rond en vergeet niet om Craigslist te bekijken voor gebruikte soldeerstations als je er een nodig hebt! 2 Een goede strijkijzer / punt zal jaren en jaren meegaan met de juiste zorg. Bewaar de tip altijd in blik wanneer u deze niet gebruikt of wanneer u deze weer in de standaard plaatst. Reinig en vertin de punt vaak tijdens het solderen.

Hoe geverfde paaseieren te maken
Hoe geverfde paaseieren te maken

1 Gebruik je naald om voorzichtig een gat te maken aan beide uiteinden van het ei. Maak het onderste gat iets groter. 2 blaas door het kleinere gat en haal alle inhoud van het ei in een kom. 3 optioneel: versier je ei met kleurpotloden. 4 doe de kleurstof in een kleine kom met een beetje water. Minder water zorgt voor een diepere kleur.

Zelfgemaakte make-upborstelreiniger maken
Zelfgemaakte make-upborstelreiniger maken

11 kopje gedestilleerd of gebotteld water. Je hebt gefilterd water nodig, geen kraanwater. 2 Ik gebruik mijn bakvorm. I kopje water. 31/4 kopje ontsmettingsalcohol. Dit middel werkt als je ontsmettingsmiddel, dus zorg ervoor dat je dit toevoegt aan 4 Dit wordt gebruikt om mijn alcohol af te meten. 2 hiervan zijn 1/2 kop. 51/2 eetlepel - u hoeft dit niet te gebruiken, maar gebruik elke babyshampoo die u heeft.

Hoe maak je een origami zeilboot⛵
Hoe maak je een origami zeilboot⛵

1Begin met een vierkant vel papier.2Vouw het dubbel.3Uvouwen.4Vouw opnieuw, maar bij de andere hoeken.5Uvouw uit. Je zou een X moeten hebben.6 Draai het papier om.7Vouw het dubbel.8Uvouw.9Vouw nogmaals dubbel, maar in de andere richting. Deze keer NIET ontvouwen.10 Je zou een V moeten hebben, met het onderste punt naar je toe gericht.

Emoji op uw toetsenbord installeren
Emoji op uw toetsenbord installeren

1Ga naar instellingen en ga naar algemeen2Klik op het toetsenbordtabblad3Selecteer internationale toetsenborden4Ga op voeg nieuw toetsenbord toe5Je zult emoji vinden. Druk erop 6 Het toetsenbord van het emoji-pictogram is nu geselecteerd met Engels 7 Je ziet een kleine wereldbol in de benedenhoek. De emoji staan ​​daar op.8Nu zijn er verschillende dingen, zoals smilies.

Hoe maak je een cola-slurpie
Hoe maak je een cola-slurpie

Doe ongeveer 3 handenvol ijsblokjes in de blender.

Hoe maak je een couponhouder
Hoe maak je een couponhouder

1Krijg een fotodoos 2 Etiketverdelers zoals nodig voor voedsel- / leveringscategorieën3 Maak subcategorie-enveloppen met kladpapier en plakrand aan de zijkanten zodat de coupons erin passen 4 Zelfklevend dat ik langs de zijkanten van kladpapier heb gebruikt 5 Enkele van mijn hoofdcategorieën 6 Eenvoudig mee te nemen Sneltoetsen op het toetsenbord: vorige stap volgende stap Wees wie je bent en zeg wat je voelt, want degenen die er toe doen, doen er niet toe en degenen die er toe doen, vinden het niet erg.

Hoe je thuis geweldige koffie kunt maken
Hoe je thuis geweldige koffie kunt maken

1 Doe koud water in een waterkoker en laat het koken. (Gebruik geen heet kraanwater - het smaakt soms raar om zo lang in de warmwaterboiler te zitten.) 2 Meet ongeveer 15 g verse koffiebonen per kopje af. Ik bewaar bonen een paar weken afgesloten in de koelkast.3 Verwarm je mok en Chemex met wat heet water.4 Maal je bonen met een maalschijf op fijn (Experimenteer met instellingen.