Categorie: Informatie

Recent Blog Posts

Hoe maak je een verfrissende, pittige Michelada!
Hoe maak je een verfrissende, pittige Michelada!

1Geen doorsnee bier - dit is een leuke cocktail voor een etentje of een gemakkelijke einde-dagtraktatie. 2 Doe het zout op een bord of ondiepe kom. Verdeel gelijkmatig. 3 Snijd een partje limoen. Laat het langs de rand van het glas lopen - bij voorkeur gekoeld als je tijd hebt. 4 Plaats de met kalk ingewreven rand in het zout en beweeg in een cirkelvormige beweging om het gelijkmatig te bedekken.

Hoe maak je een Balloon Dog-puppy
Hoe maak je een Balloon Dog-puppy

1 Ballonpomp, qualatex-ballonnen en sharpie 2 Blaas één ballon op tot ongeveer 10 & 34; en bind de resterende ballon af. Blaas de tweede ballon op tot ongeveer 22 & 34; (laat ongeveer 5 & 34; staart achter) 3 Snijd overtollige ballon af (alleen van de korte) na het vastbinden 4 Maak een ketting van 4 bellen - ongeveer 2 & 34 ;, 2 & 34 ;,.

Hoe maak je een leuke zelfgemaakte ring!
Hoe maak je een leuke zelfgemaakte ring!

1 Dit zijn enkele van de kralen die ik gebruik. Je kunt alle kralen gebruiken die je maar wilt. Dit is de ambachtelijke draad die je nodig hebt. Dat stuk hieronder is de maat die je nodig hebt om te knippen (ongeveer 10 of 5 inch) .3 Vouw het uiteinde van de draad over ongeveer een centimeter (de breedte van je pinknagel, van links naar rechts, niet van boven naar beneden, is voldoende, misschien zelfs een heel klein beetje kleiner) met de tang.

Hoe maak je een rare vliegende ring
Hoe maak je een rare vliegende ring

1 Begin met een vel papier en vouw de rechterbovenhoek van het papier naar de linkeronderhoek. Creëer een hoek van 45 graden en zorg ervoor dat de staart ongeveer 2,5 cm verschoven is.3Vouw de gevouwen rand van het papier weer ongeveer 3/8 & 34;. de vouw naar de rand toe en help de vouwen zachtjes te buigen.

Hoe maak je eenvoudig lekker sinaasappelsap
Hoe maak je eenvoudig lekker sinaasappelsap

1 Rol de sinaasappel zodat het sap van het vruchtvlees wordt gescheiden en snijd de sinaasappel doormidden van links naar rechts. (niet kop naar beneden) 3Verwijder de zaadjes met een theelepeltje. 4 pers de helften stevig op de sapcentrifuge en zorg dat je zoveel mogelijk sap krijgt. Bewaar het vruchtvlees.5 Giet het sap in de beker.6 Voeg de suiker toe.7 Roer tot de suiker is opgelost.

Hoe een tarwebier te schenken
Hoe een tarwebier te schenken

1Tarwe bier met zijn bijzondere smaak is een heerlijke (zomer-) drank. In Duitsland, vooral. in Beieren noemen we het & 34; Weissbier & 34; of & 34; Hefe-Weizen & 34; (het voorvoegsel & 34; hefe & 34; is Duits voor gist). Dus laten we beginnen. .2 Probeer het niet op deze manier! Anders. .3. je krijgt dit - veel schuim! 4 Neem fles en glas op deze manier, houd een vaste hand.

Hoe maak je een fluitje van Elderwood
Hoe maak je een fluitje van Elderwood

1 Ga erop uit en zoek een fijne vlier. 2 Snijd een stuk vlierhout van 1,5 cm dik en ongeveer 20 cm lang. Het is niet belangrijk wat voor hout het is, zolang het maar hard is.3Verwijder de zachte binnenkant van het vlierhout, behalve ongeveer 5 cm aan het einde. Dus je fluitje is niet helemaal open.4Knip een V-vorm in je fluitje.

Hoe maak je een sokkenbroodje
Hoe maak je een sokkenbroodje

1Snijd een gat in een sok.2Keer de sok binnenstebuiten totdat hij een & 39; donut vormt. & 39; 3Grab je haar.4En verzamel het tot een paardenstaart bovenaan je hoofd door je hoofd ondersteboven te houden. donut en lus het door de paardenstaart.6 Verzamel het haar rond de donut langs de paardenstaart.7 Zet alle losse uiteinden vast met haarspelden.

Hoe u uw eigen koffie kunt roosteren
Hoe u uw eigen koffie kunt roosteren

1We staan ​​op het punt om aan een episch avontuur van geur en voldoening te beginnen. Het branden van koffie kost tijd, maar je proeft hoe heerlijk het werkelijk is. Dus laten we aan de slag gaan. Klaar? 2Je hebt wat sperziebonen nodig. Ik koop van maar veel sites bieden sperziebonen aan (zijn er favorieten van koffieliefhebbers?

Hoe een plant te transplanteren
Hoe een plant te transplanteren

1 Kies de plant die je wilt verplanten en zoek een zonnige plek om hem in te zetten. 2 als je de plant onlangs hebt gekocht, haal hem dan uit de container. 3 sommige planten zijn erg wortelgebonden, dus scheid ze een beetje. 4 graaf een kuil. het gat, bedek het met vuil en label het zodat je onthoudt wat het is.6 Snijd de onderste bladeren af, want anders kan het te struikachtig worden.

Hoe garnalen scampi te maken
Hoe garnalen scampi te maken

1 Meng in een middelgrote kom de bloem, zout en peper met een garde. Voeg de garnalen toe aan de kom. Meng goed met je handen om de garnalen met het bloemmengsel te bedekken. 2 Plaats de met bloem bestoven garnalen in een middelgrote, fijnmazige zeef boven de gootsteen. Schud de zeef om overtollig meel van de garnalen te verwijderen.

Hoe maak je gebakken Quinoa-cakes
Hoe maak je gebakken Quinoa-cakes

1 Verwarm de oven voor op 400 graden 2 Verzamel al je ingrediënten 3 Kook 1,5 kopjes droge quinoa. Zorg ervoor dat je de quinoa laat weken en afspoelen voordat je hem kookt (het heeft een bitter laagje genaamd saponine dat moet worden afgewassen) .4 Ik gebruik mijn rijstkoker graag om quinoa te maken. Gebruik de stand witte rijst om quinoa in de rijstkoker te koken.

Hoe een pastasaus met erwtenranken te improviseren
Hoe een pastasaus met erwtenranken te improviseren

123Je zou rode ui of sjalotjes kunnen gebruiken in plaats van de lente-uitjes, en de erwten vervangen of overslaan - maar als je erwtenranken vindt, zou je geen moeite moeten hebben met het vinden van erwten! uw pasta. Gooi ongeveer 2 minuten voordat het gaar is de erwten erbij om ze te blancheren.

Hoe maak je een perfecte kop koffie met een AeroPress
Hoe maak je een perfecte kop koffie met een AeroPress

1Eerst heb je een conische maalschijf nodig om een ​​gelijkmatige maling te creëren (handmatig of elektrisch). Vervolgens heb je verse bonen nodig om te malen. Ten slotte heb je (natuurlijk) een AeroPress 2Time nodig om de bonen te malen. Gebruik je AeroPress-schep en plaats 2 volle scheppen bonen in de molen. Je moet op dit punt ook 10 - 12 ons gefilterd water gaan koken.

Een fietscassette verwisselen
Een fietscassette verwisselen

1Ik zal mijn cassette van het ene wiel naar het andere wisselen. Ik doe een SRAM / Shimano-compatibele cassette en naven. 2 pak je wiel met momenteel de cassette. 3 schuif je kettingzweep om je cassette. je draait de sleutel naar links, dus doe je kettingzweep in een landhuis om hem van rechts stabiel te houden.

Hoe u ongedaan kunt maken op uw iOS
Hoe u ongedaan kunt maken op uw iOS

1Dit is de tekst waarin u werkt & 39; Aan. Nu wil je alle tekst verwijderen omdat je het niet leuk vindt. 2 Schud gewoon met je apparaat en je wordt gevraagd om het ongedaan te maken. 3 Het is in het Kroatisch en het betekent: Ongedaan maken met typen :) Of je kunt het gewoon annuleren. 4En de tekst is verdwenen. Er is ook een optie opnieuw uitvoeren om die tekst terug te halen.

Hoe u oordopjes opbergt zonder klitten
Hoe u oordopjes opbergt zonder klitten

1 Pak je koptelefoon. Haal ze uit de knoop als ze in de knoop zitten.2Sluit het uiteinde van de stekker over uw vingers.3Wikkel het snoer * losjes * om uw vingers. Als u het te strak wikkelt, kunt u de levensduur van de draden verminderen. 4 Stop met het inpakken als u nog maar 4 tot 5 inch snoer over hebt. Tegen die tijd zou het in twee afzonderlijke koorden moeten zijn gesplitst, één voor elk oordopje.

Hoe maak je een aardappelpuree
Hoe maak je een aardappelpuree

1 Het ingrediënt: melk, zout, peper, aardappelen, boter 2 Bereid wat water voor om aardappelen te doen 3 Voeg wat zout toe aan het water 4 Schil de aardappelen af ​​en doe ze in het water terwijl je andere ingrediënten klaarmaakt 5 Hak uien fijn .. (aangezien ik dun vind om ui te eten, voeg gewoon toe op basis uw eigen voorkeur) :) 6 De uien 7 In stukjes gesneden ~ 8 Begin met het koken van alle aardappelen.

Hoe maak je een nieuwe doos van tissuebox
Hoe maak je een nieuwe doos van tissuebox

1Maak een originele tissuedoos klaar2Snijd hem zo open3Ik hou heel veel van deze doek4Snijd de doek zo5678Plak eerst de onderkant van de tissuedoos9Knip de doek zo 1011Plak eerst de langere kant12131415Dan de kortere1617Knip een kaart van 2 mm, even groot als het omslag181920Plak het op de bovenkant van de omslag2122Plak de doek op de juiste manier23Dan een kaartformaat zoals de onderkant van de omslag24En 2 mm dikke kaart2526Plak deze op de onderkant van de doos2728Dan de omslag een293031Het langere formaat eerst32Afwerking!

Geheugen toevoegen aan een Dell Latitude
Geheugen toevoegen aan een Dell Latitude "D" serie laptop

1Kleine kruiskopschroevendraaier2Kleine kruiskopschroevendraaier in vergelijking met grote kruiskopschroevendraaier3Geheugenstick voor laptop. Mogelijk installeert u meer dan één van deze, afhankelijk van uw geheugenupgrade. 4 Zorg ervoor dat uw laptop niet is aangesloten op de externe voedingsadapter. Verwijder ook de batterij uit de laptop.