Hoe maak je een chocolademousse, avocado, veganistische mousseWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ik gebruikte 2 rijpe avocado's en 7 ounce schijfjes CocoaPlanet diepe donkere truffelchocolade. Je kunt elke soort chocolade gebruiken die je maar wilt.

Snijd de rijpe avocado's in plakjes en doe ze in een keukenmachine

Pureer ze

Voeg de kokosmelk toe

Als alles smeuïg is, doe je de avocado-kokosmix in een grote kom

Doe de chocolade in een kom en zet de kom boven een pan met kokend water. Smelt de chocolade.

Als de chocolade is gesmolten, meng je deze door de avocado-kokospuree. Voeg een dopje vanille toe en roer het goed erdoor. Smaaktest. Als je wat meer suiker moet toevoegen om de smaak te krijgen die je wilt, doe dat dan.

Als je tevreden bent met de smaak, giet je de mousse over individuele serveerschaaltjes en zet je ze in de koelkast om af te koelen. Na een paar uur gekoeld en stevig. Serveer het op.

Ik serveerde de mijne met frambozen. Oké, maar hoe is avocado en chocolademousse eigenlijk? Het is glutenvrij en veganistisch. Maar wat bewijst dat? Ik moet zeggen dat ik zenuwachtig was om dit spul te serveren.

Ik moet zeggen dat ik zenuwachtig was om dit spul te serveren. Het smaakte geweldig, maar wie wist wat anderen ervan zouden denken. Avocado en chocolade is niet precies waar de meeste mensen aan denken als ze aan een dessert denken.

De twee mensen waar ik me het meest zorgen om maakte, waren Alan, mijn man die oprecht nerveus leek over al die avocado die niet erg hoog op zijn lijst met favoriete gerechten staat, als het geen guac en friet is.

De andere man die me op scherp had gezet was Trevor, 9 jaar oud. Nadat een 5-jarige jaren geleden een extra donkere chocoladetruffel van mijn hoofd had teruggekaatst, had ik gelijk dat ik nerveus was.

Het bleek dat ik me geen zorgen hoefde te maken, ze vonden het geweldig! Het is een geweldig toetje. De vetten zijn gezond, en het is veganistisch, gluten- en lactosevrij, en het perfecte dessert waar iedereen van kan genieten.


Bekijk de video: Avocado Chocolate Mousse Recipe


Vorige Artikel

Hoe maak je een 'sock it to me' groene smoothie

Volgende Artikel

Hoe maak je kerstversieringen?