Hoe maak je een mini mannequin speldenkussenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Print een sjabloon voor uw mannequin op www.thediydish.com/promo/theDIYdish_season4_Episode1_dressformpinc Cushion.pdf Knip alle stukken uit.

Je merkt misschien dat op de website waar ik de sjablonen vandaan heb, ze een video-tutorial hebben. Je kunt dat volgen als je wilt, maar ik doe het een beetje anders in deze gids.

Verzamel je stof. Je hebt maar de kleinste hoeveelheid nodig, dus ik gebruik gewoon wat stof die ik over heb van een ander project. Kleinere patronen / ontwerpen op de stof zien er het beste uit.

Speld, traceer en knip het voor- en achterpand uit.

Hier is hoe ze eruit zouden moeten zien.

Vouw vervolgens uw stof dubbel, speld, traceer en knip het zijstuk af.

Je zou na het ontvouwen twee identieke stukken moeten hebben.

Vergeet niet om de inkeping aan de bovenkant van het zijstuk te snijden, zoals aangegeven op de sjabloon. We moeten dit later als richtlijn gebruiken - wanneer we alles aan elkaar naaien.

Speld de achterkant naar voren - goede kant naar goede kant, uitgelijnd op de nek en schouders. De zijkanten mochten niet bij elkaar passen, omdat we een lichaamsvorm hebben.

Rijg de rechte steek van uw naaimachine in

Naai over de schouders vanaf de nek naar beneden, aan beide kanten, denk eraan om achterover te naaien en overtollige draad af te knippen terwijl u doorgaat.

Knip een paar inkepingen in de ronding van de nek, maar knip de steken niet af. Dit zorgt voor een gladde afwerking als we de stof binnenstebuiten keren.

Speld de zijstukken aan de voor- en achterkant vast, zoals op de foto. Lijn het gewoon uit. Dit is waarschijnlijk het lastigste deel van het hele proces. In de volgende paar stappen zal er een meer gedetailleerde foto zijn.

Rechte steek langs beide zijden van de vastgezette gebieden.

Oh bijna vergeten ... naai de opening van de nek dicht.

Tot nu toe is dit wat je zou moeten hebben - ik heb zojuist de binnenkant geopend om je te laten zien hoe de stukken zijn verbonden.

De kleine inkeping die we eerder hebben gesneden, zoals je kunt zien, is uitgelijnd met de bovenkant van de schouder. Sorry als je het niet zo goed kunt zien, het is moeilijk om een ​​foto te maken terwijl je dit omhoog houdt.

Zoals u hier kunt zien, is de close-up van het vastzetten van de zijstukken aan het hoofdgedeelte van de mannequin. (aan de rechterkant)

Herhaal de rechte steek langs de zijkanten van de andere kant (als dat logisch is). Je zou iets moeten hebben dat vrijstaand is en er zo uitziet.

Draai de stof naar buiten en vul met polyester vulling. Geen details nodig - stop het gewoon!

Hier is de mijne gevuld. Het is behoorlijk vol en je wilt zeker weten dat het niet slap is, dus ga die hoekjes en gaatjes in.

Ik vulde het een centimeter vanaf de bovenkant.

Gebruik de basis om het over te trekken op gerecycled karton (ik heb net een instant soepdoos gebruikt) en knip de 4 stukken eruit.

Na het snijden stapel en lijm ze allemaal aan elkaar.

Duw het gelijmde stuk in de onderkant van je mannequin. Dit zal het ondersteunen en het iets geven om op te "zitten".

Ik heb een fatale fout gemaakt door te vergeten een gat in het karton te maken om de buis / rol doorheen te steken, maar blijf gewoon deze handleiding lezen om te zien hoe ik hem weer normaal heb gemaakt.

Naai de opening met de hand dicht. Ik heb wel gezegd dat ik vergat een gat achter te laten ... dus ...

Ik heb net mijn stoffen schaar gehaald en door de stof en het karton geknipt, en de kartonnen rol omhoog geduwd tot hij bijna de nek van de "vrouw" bereikte.

Naai de zijkanten van de stof rond de rol om deze vast te zetten. De rol die ik gebruikte had een diameter van 2,5 cm.

Voor de vilten omslag: speld en knip het stuk uit. Ik heb alleen wit vilt gebruikt. Knip het dan uit.

Trek de cirkel van de basis van uw cilinderbuis naar het midden van uw vilt. Ga verder met het uitsnijden van de kleine cirkel.

duw het door het uiteinde van de buis, totdat het de mannequin bereikt. Plaats het waar u het wilt, zodat het de onderliggende steken bedekt. U kunt het uiteinde van de buis bijsnijden als deze te lang is.

Hand naaien om vast te zetten.

Ik heb een versierde lintspoel gebruikt voor de basis van mijn mannequin. Trek de ronde basis van de buis over het midden van de spoel.

Knip helemaal door tot het past. Ik was een beetje rommelig met de mijne, maar ik weet zeker dat je het beter kunt doen.

En nu ben je klaar! Een super schattig cadeau-idee dat gemakkelijk te maken is! Je kunt het nu op elke gewenste manier decoreren! Ik hou van dit deel! Ik heb een bloem van schrootstof aan de borst toegevoegd en een riem van schrootstof.

De bloem is gewoon een stof die accordeon is gestikt, en ik heb een klein metalen bedeltje aan het midden toegevoegd.

Ik hou ervan hoe de mijne bleek, hoewel ze een beetje een mollige etalagepop is, ze doet het werk, en de pinnen blijven heel goed zitten. Ik overweeg om kralen rond haar halslijn toe te voegen om het een beetje op te fleuren.

(Zoom uit om het eindproduct te zien)

Veel plezier met de jouwe en laat die verbeelding de vrije loop, want je kunt alles toevoegen wat je wilt!


Bekijk de video: DIY: Een paspop maken van ductape..


Vorige Artikel

Hoe maak je een 'sock it to me' groene smoothie

Volgende Artikel

Hoe maak je kerstversieringen?