Hoe maak je een romantische boekendoos?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vooraanzicht. De jonge vrouw zit in de omslag. Het boek is een berijpte lekkernij van cacao, room en aardbeienroze en bestrooid met suiker. Klinkt beter dan textuurpasta en verf. :)

Zijaanzicht. Bloemen in dezelfde zoete kleuren cacao, roze en crème wikkelen zich om de ruggengraat. Titelbalken met inspiratie en gouden filigraan maken een heerlijke en uitnodigende look compleet.

Achteraanzicht. Een zoete textuur en meer glazuur en delicate spaanplaatelementen sieren de achterkant. Een sleutel hangt aan een ketting van goud en parel ... een sleutel om de charme en kennis te ontsluiten in de boeken waar we van houden.

Op de binnenkant van de omslag staat een lieftallige Victoriaanse dame die geniet van haar boeken. Ze ziet er zo comfortabel uit op haar bank, en het lijkt erop dat ze niet gestoord wil worden.

Binnenin is een diorama van een stel in hun zitkamer. Een kroonluchter hangt als een mooie aanvulling op de elegant ingerichte meubels, waaronder een dimensionale tafel en een vaas met bloemen.

Een detail toont de textuur, enkele zoete gouden bijen op de bloemen en de textuur van de faux-pagina's.

Ziet eruit als veel trappen, maar ook veel foto's. Ik heb hier een aantal do's en don'ts geleerd, dus lees de opmerkingen voordat je erin springt ... Ik zal je vertellen hoe het verbeterd kan worden terwijl we verder gaan.

Ik heb het 8.5 "boek gebruikt, maar de 9.5" is beter. Het heeft al titelbalken en is lang genoeg om de kroonluchter op te hangen als je besluit er een te doen. Diepte en breedte zijn bij beide boeken gelijk.

De lijst, hoeken en decoratie die ik heb gebruikt (later nog een paar toegevoegd voor de achterkant). Dit zijn allemaal stukken van Blue Fern Studios, maar Dusty Attic heeft vergelijkbare delicate stukken.

Meet waar u uw stukken op de doos wilt hebben. De 9.5 "box zou meer ruimte bieden als je dat zou willen.

Knip je framevorm uit de voorkant. Wees voorzichtig en geduldig. Er zijn een aantal sneden nodig om door de omslag te komen.

Scoreband of lijm. De rubberen bandrol is een decoratief afplaktape. Goed voor decoratie ... maar niet goed hier. Gebruik gewoon afplaktape als je dat nodig hebt. 1/2 "stroken grunge-bord. (Optioneel)

Om titelbalken toe te voegen, heb ik mijn stroken grunge-bord verdubbeld en vastgelijmd. Voor een strakke lijn heb ik afgedekt met de afplaktape. Het was niet breed genoeg, plakte niet goed en het groen was moeilijk te bedekken.

Bedek al je stukken, inclusief de doos, met gesso.

Gesso bedekt boek en spaanplaat.

Een 6x6 stencil zorgde voor een mooie textuur op de achterkant (tape om vast te houden). Verspreid de pasta als glazuur. Til het sjabloon voorzichtig op. ** Zie stap 17 ... voor het geval dat ** Goed laten drogen (zoals een nacht).

Ik heb een glazuurachtige textuur aan de voorkant en de rug toegevoegd. Ik steek mijn spaanplaatstukken in de textuur. Een nacht laten drogen. Ja, alweer. :) Verf is Poodleskirt Pink, Light Buttermilk en Fawn.

Ik gebruik hetzelfde penseel en meng mijn kleuren op het boek. Begin met wat karnemelk ...

Pak een beetje roze op dezelfde borstel ...

En meng het hier en daar. Dan meer karnemelk en meer roze. Er is een probleem opgetreden ... de groene tape is te duidelijk. Zie pijl.

Meng er een beetje reekalf door als je wilt ... Voeg karnemelk toe om het licht te houden. Blijf roze, karnemelk en reekalf missen in de mix.

Om te repareren waar de tape te zien was ... en NADAT ik de achterkant was gaan schilderen ... heb ik meer textuurpasta en spaanplaat toegevoegd. Goed laten drogen.

Verf het frame roze. Zodra de textuur geverfd en droog is, doe je een lichte wasbeurt met Burnt Umber. Werk gebied voor gebied ...

... en veeg terug. Ik ging voor een kokoskleur voor bij mijn botercrème en roze bessenconfectie.

Ga door met het wassen van een gedeelte per keer.

Borstel sommige delen (vooral de achterkant) droog om wat textuurhighlights naar voren te brengen.

Droog de textuur af. Later besloot ik dat ik het meer wilde laten zien, dus tekende ik voorzichtig een plat penseel met een beetje witte verf over de textuur. U kunt het nu doen als u meer wit op het patroon wilt.

Werk het roze bij en schilder de andere spaanplaat weer wit.

Voeg uw boektitels toe aan de rug.

Ik heb wat Dazzles Stacked Flourish-stickers in goud toegevoegd.

Dit is NIET de volgorde waarin ik dit heb gedaan, maar het IS de volgorde waarin je het moet doen. U kunt Glossy Accents of een ander kleefmiddel gebruiken in plaats van embossinginkt of plakkerig embossingpoeder voor de distress glitter.

Als u ervoor kiest om deze methode te gebruiken, dep dan op de embossinginkt. De dabber maakt dit heel gemakkelijk.

Bestrooi met het kleverige embossingpoeder. Giet het teveel terug in de fles. Bewerk een sectie tegelijk. Ik had mijn karakters al binnenin toegevoegd (fout) en een leeg boek is zoveel gemakkelijker schoon te houden.

Doe een sectie per keer en verwarm met een hittegereedschap. Dit wordt snel vochtig. :)

Bestrooi met je glitter. Ik heb Distress Glitter, Clear Rock Candy gebruikt. Nogmaals, werk een sectie per keer en doe het overtollige water terug in de pot. Je kunt zien dat ik mijn personages te snel heb toegevoegd en ze heb laten schitteren!

De glitter tikte er gemakkelijk af, maar het zou nog steeds gemakkelijker zijn geweest om met een leeg boek te werken. :)

Begin met het bouwen van het interieur. Begin met het tapijt. Op maat gesneden en 1/4 "omgeslagen aan de achterkant en zijkanten. Dozen zijn NIET helemaal vierkant, dus pas ze indien nodig aan. Pas zorgvuldig aan voordat u lijmt!

Vervolgens het behang. (jennifersprintables.com) Ik stel voor om de zijkanten eerst met 1/4 "rand op de achterkant te plaatsen en dan het achterstuk toe te voegen. Voeg vervolgens de lambrisering toe en dan het plafondpapier.

Voeg de lijst toe, eerst de zijkanten en dan de achterkant. Voeg de gordijnen, muurfoto's, etc. toe. ** Nu springen we naar de kroonluchter. Ik ontdekte dat het beter was om dat nu te doen dan nadat ik mijn figuren had geïnstalleerd. **

20 gauge draad, messing kleur, ook 26 gauge koperdraad. Roze druppel glaskralen 4x6mm. Een soort glazen kerstbal (de mijne is van Industrial Chic). Draadsnijder en punttang. Knip ZES draden 3 "lang.

Als je doos 5 cm diep is, heb je twee stukken filigraan nodig om je kroonluchter te bevestigen. Als je dieper bent, kun je misschien het plafondmedaillon gebruiken, dat ik in een paar stappen zal laten zien.

Zoek een object van de juiste maat om je 3 "stuk draad op te winden (5 van de 6). Dit is een dop van een Lindy's inktspuit, ongeveer 3/4" in diameter.

Maak 5 gekoppelde draden.

Gebruik glanzende accenten om een ​​druppel glaskraal aan de korte uiteinden te hechten, stel de draadpunt niet bloot.

Breng na het drogen een druppel glanzende accenten aan en schuif er een kleine parelkraal op. Laat drogen. Maak een lus van het uiteinde van de 6e draad in de kerstbal. Maak de draad weer recht zodat de kerstbal vanuit het midden hangt.

Ik heb de zilveren dop op kerstbalgoud geschilderd. Voeg een druppel glanzende accenten toe aan gebogen draad en voeg nog een parelkraal toe. Doe hetzelfde met de middelste (kerstbal) draad met een parel, glaskraal en parelkraal.

Dit is misschien een onnodige stap. Knip eerst je gebogen draad af tot waar de pijl wijst. Het is moeilijk om het door te knippen nadat alle 6 de draden aan elkaar zijn gelijmd. Vraag me hoe ik dat weet! :)

Ik lijmde de draden met glanzende accenten die op hun plaats werden gehouden met kleine stukjes draad, maar toen ik een decoratieve kraal toevoegde, hielden ze niet vast. En ontdekte dat ik de 5 draden toch niet "in de ronde" wilde hebben.

Ik gebruikte een fles om de 6 gebonden draden vast te houden terwijl ze droogden. Hier is hij in de "ronde" vorm waarbij elk van de 5 draden gelijkmatig verdeeld is en een mooie kroonluchter vormt. Ik heb het uiteindelijk niet op deze manier gebruikt.

Ik heb een zilveren metalen sierkraal goud geverfd, evenals een paar schakels van de ketting van mijn kerstbal. Ik weet het, je schildert geen ketting, maar ik had maar een paar schakels nodig. Ik heb een fixeermiddel ingespoten.

Oorspronkelijk heb ik mijn decoratieve kraal toegevoegd, de draden afgesneden en vervolgens gewikkeld met draad van 26 gauge. Doe dit niet als uw doos 5 cm diep is.

Ik heb een lus in de rechte draad gemaakt en mijn gouden schakels bovenaan toegevoegd. Zie je hoe mijn kroonluchter hier nog mooi rond is? Ik was in staat om de vorm terug te krijgen, ondanks dat het eerder bezweek.

Toen heb ik een draad van 26 gauge door de bovenkant toegevoegd. Ik wilde een dunne draad die het plafondmedaillon niet zou hinderen.

Ik heb de draad door het medaillon gehaald. Is dat plafondmedaillon niet mooi?

en plakte het aan de bovenzijde. Ik heb toen 1/2 "Scor tape toegevoegd om de schijf aan het plafond te bevestigen. Doe dit niet als je een 2" boekendoos hebt !!

Het ging prima en zag er zo mooi uit ... maar er deden zich complicaties voor.

Het hing te lang. De rand van de schijf komt tot aan de rand van de doos. Geen probleem als je hem nooit wilt sluiten! :) De hoes heeft een 1/4 "lip die naar binnen komt, weet je nog? Hij raakt de schijf!

Dus ... ik heb het grootste deel van de 26 g draad afgewikkeld. Knip de 5 vastgehaakte draden verder naar beneden (waar ik je eerder vertelde om te knippen), en knip de rechte draad af met slechts ruimte voor een parelkraal en om een ​​oogje te vormen, en 1 schakel.

Omdat ik wist dat de kroonluchter door de bovenkant van het boek heen moest komen, moest ik een vermomming bedenken en het opzettelijk laten lijken. Een sleutel (3 "hier), een gouden parelketting en de 2 stukken filigraan.

Ik heb de 26 gauge draad door de 1 "filigraan gehaald die een uitstekende plafondschijf maakte ...

Schuif de draad door de kralenkap en door de eerste schakel van de parelketting. Knus het strak ... je hebt waarschijnlijk een extra paar handen nodig om te helpen. Meer over het voltooien van de vermomming later.

Hier is onze mooie kroonluchter geïnstalleerd.

Dit is de fix (vermomming) aan de bovenkant waar de kroonluchter doorheen moest. De sleutel en ketting hangen aan de achterkant maar kunnen naar wens naar de zijkant of voorkant worden verplaatst. De gouden bijen hebben dit in gang gezet.

Snijd al je figuren en elementen en rand met Vintage Photo Distress pen. Ik snij altijd vanaf de achterkant, dus als mijn hand wegglijdt, markeert dit de achterkant, niet de voorkant.

Voor extra sterkte, lijm (of gebruik Xyron) de karakters aan de binnenkant op karton. Snijd een stukje karton en scoor op 1/8 "(vrouwelijk) en 1/4" (mannelijk). Een Scor-Pal is erg handig om nauwkeurig te scoren.

Doe de heer voorlopig maar. Ik heb scorband van 1/2 "onder en over het gevouwen papier gebruikt. Dit hecht het papier aan de afbeelding en de afbeelding aan de achtergrond, zodat het opvalt van de muur.

We hebben de glitter, achtergrondelementen en kroonluchter al toegevoegd, dus nu kunnen we aan de heer en zijn dame werken.

Kleef je heer aan de achterwand. Het gevouwen karton zal hem opvallen. Zijn linkervoet stond op de verkeerde hoogte, dus ik sneed hem zelfs met de andere voet en gebruikte boeken om hem te bedekken. Ziet er natuurlijk uit. :)

Deze figuur heeft iets nodig waarop haar voet kan rusten ... het kunnen zelfs boeken zijn. Zet haar op een rechte rand om te zien hoe ze op de grond komt te staan. Oké als haar rok voorlopig onder de lijn uitsteekt.

Een mening van boeken voor voet.

Gebruik een liniaal om aan te geven waar haar rok de grond raakt. Scoor en vouw naar achteren om een ​​tab te maken. Mogelijk moet u het een beetje bijsnijden, zodat het niet vanaf de zijkant zichtbaar is.

Hier is het lipje teruggevouwen. De mijne is ongeveer 1/4 "en ik heb een deel van de rand bijgesneden. Maak je tabblad groter, want het zal veiliger zijn.

Om een ​​kanten rok toe te voegen (die het omgevouwen lipje bedekt), knip je langs de achterrand en onder haar kanten blouse. Ik heb scorband van 1/8 "gebruikt om te hechten, maar de lijm is prima.

Breng de veter naar achteren en zet vast. Gebruik scoreband of lijm op het lipje en plaats haar in de scène. Controleer eerst de positie! Voeg wat lijm of tape toe onder haar veter en trek haar naar voren om op haar plaats te blijven zitten.

Wilt u een dimensionale tafel? Deze afbeelding (en mijn voetenbankje) kwam uit de digitale kit Paris La Mode van Pink Lotty. Maar u kunt uw eigen afbeeldingen of andere collagebladen gebruiken om uw eigen afbeeldingen te maken.

Zodat je de tafel uit de muur kunt laten staan ​​en een vaas met zoete rozen kunt toevoegen? * Voor het tafelgedeelte heb ik mijn afbeeldingen groter afgedrukt, zodat je het proces beter kunt zien. * Je tafel wordt kleiner.

Druk twee afbeeldingen van hetzelfde formaat van uw tafel af. Ik gebruik 48 lb presentatiepapier om af te drukken, omdat het zwaar is en een goede reproductie geeft. Druk nog een afbeelding af die minstens twee keer zo groot is, afdruk 2 voor geluk. :)

Snijd de bovenkant van je tafels. Uitknippen. Op mijn afbeelding heb ik de lengte van het middenbeen verminderd. Teken een tafelbladvorm en knip uit (sjabloon 1). Gebruik het om je bovenstuk op karton te tekenen (sjabloon 2).

Voeg een tabrand toe aan de achterkant en rond de bovenkant (alleen rood ter referentie). Knip en knip bochten. Snijd een strook karton iets langer dan nodig is om rond het tafelblad te gaan (de tabs niet meegerekend).

Doe wat ik zeg, niet zoals ik deed! Lijm sjabloon 2 aan de ONDERKANT van het tafelblad met zichtbare tabmarkeringen. U kunt nu zien waar u moet knippen en knippen, en de bovenkant is al vastgelijmd. Doe hetzelfde met je lange strip.

Ik heb het op de moeilijke manier gedaan, dus sla deze stap over, behalve om ervoor te zorgen dat je detail (als je er een hebt) beter gecentreerd is dan het mijne. Maar dit was slechts een voorbeeldtabel.

Vouw je tabbladen in. Bedenk dat sjabloon 2 hier aan de onderkant wordt vastgelijmd.

Voeg 1/8 "scoretape toe aan de bovenrand van de lange strook en plak deze langs het tafelblad. Begin in het midden en werk naar de randen. Als ik een langere strook had geknipt, had ik me kunnen aanpassen aan de details die eraf zijn.

Omdat mijn strip niet iets langer was, moest ik mijn achterste lipje (nog steeds in het rood te zien) aanpassen om te passen. Dat is oké.

Nu heb je een tafelblad. Lijm eventuele lipjes of scheidingen tussen de bovenkant en zijkant. Wish Snapguide liet de volledige foto's zien!

Vouw de twee poten zoveel mogelijk in twee bijpassende poten ... maar ze zullen niet perfect zijn. We zullen correcties aanbrengen.

Lijm de twee helften aan elkaar en maak een driehoekige vorm. De witte (achterkant) gaat tegen de muur. Knip het witte papier weg van het middelste been - aan beide kanten.

Knip de punt van het middenstuk af, zodat deze onder de bovenkant past.

Lijm de achterkant van de poten op het achterste lipje van de bovenkant.

Haal je metallic gouden verf tevoorschijn en werk eventuele witte randen aan de poten en het tafelblad bij. Ik heb de binnenkant geverfd voor het geval een perfectionist mijn boek ondersteboven draait om mijn werk te controleren! :)

En hier is uw vrijstaande dimensionale tafel.

Houd u aan de zijmuur.

Zorg ervoor dat het middelste been op de grond komt. Misschien moet je een aanval met de achterpoten spelen.

Ik heb een papieren kraal en een paar roze en rode miniatuurrozen gebruikt voor mijn boeket. En waar heb ik die perfecte kraal gevonden die je vraagt?

Van deze geweldige set. Ze komen uit Outreach Uganda. De dames maken deze kralen voor hun levensonderhoud. Ik heb verschillende sets kleuren, maten en vormen, en ook gemengde sets. Hou van hen!

Bedek de inzet aan de voorkant met een behangpatroon van zoete rozen. Dit kwam van een gratis miniatuurbehangsite. comohacerte.com/manualidades/papeles-a-escala-112-casa-de-munecas Aanpassen voor grootte.

Bedek de andere kant met een ander behang. Dit kwam uit een digitale kit van Xquizart genaamd Melancholy. Ik heb ook wat vintage wallpapers gemaakt in mijn collage-sheets als je ze liever gebruikt.

Bouw je scène. Ik heb mijn Go Away I'm Reading-collageblad gebruikt, plus wat meubels uit een digitale Xquizart-kit - Chi Chi. Ik heb twee tapijtopties gemaakt in mijn CS als je geen techneut bent.

Hier is een alternatieve optie om de chaise van Have A Seat-collageblad bij Alpha Stamps te gebruiken. Ook mijn behang en tapijt van mijn collage vellen Go Away I'm Reading, verkrijgbaar bij Alpha Stamps.

Bepaal uw plaatsing voor de jonge vrouw op de voorkant. Kleef (met het gevouwen karton) aan de rozenbehangachtergrond. Ik gebruikte scoretape van 1/8 "langs de rand van de omslag en plakte het zorgvuldig vast.

Dit wordt je binnenpaneel.

Last but not least ... ik heb wat kokos, room en roze rozen verzameld; een wijnstok met room en roze bloesems; en wat papieren tape.

Ik weefde het rozendraad rond de wijnstok om een ​​bloesemsnevel te creëren, en bond het af met het papieren lint.

Plak uw bloemenstraal langs de rand, naar de zijkant gebogen. Ik heb ook enkele Dazzles-stickers op de voorkant van het boek aangebracht.

Een blik vanaf de zijkant.

En daar!!! Je hebt het gedaan! :)


Bekijk de video: OPSLAGOORLOGEN VERLATEN VEILINGSEENHEID UIT DE BOX UITGEVEN WE $ 3000 AAN HET EINDE


Opmerkingen:

 1. Tonda

  Het heeft u correct verteld :)

 2. Cipactli

  We moeten alles proberen

 3. Sasha

  het heeft niet de analogen?

 4. Atworth

  Het verrast echt.

 5. Mackinley

  Wat een ontroerende woorden :)Schrijf een bericht


Vorige Artikel

Hoe maak je een gepersonaliseerde cd-gunst met instagramafdrukken

Volgende Artikel

Hoe een ananas te snijden / commentaar couper un ananas