Hoe u uw eerste sappige tuin maaktWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je niet geboren bent met de groene vingers (zoals ik) en toch van planten houdt, zal deze gids je (hopelijk) inspireren om je eerste sappige tuin te creëren.

Zoek een kwekerij die wordt aanbevolen door tuinmensen en een die gespecialiseerd is in de planten en tuin die u wilt verzorgen. Voor deze gids richten we ons op vetplanten. Ik hou van Lone Pine Gardens.

Bereid uw plantgereedschap voor. Ik gebruik graag een kleine schop bij het verpotten van planten. Handschoenen helpen je handen te beschermen, een kleine emmer is handig om water te geven en een kleine tuinschaar.

Weten waar ik de tuin zou willen hebben na mijn creatieproces, hielp me bij het beslissen over de grootte van de pot en de selectie van planten. Zorg er bij het selecteren van uw pot voor dat deze watergaten heeft voor de afvoer.

Bepaal het type en de grootte van vetplanten voor uw minituin. Je kunt er zoveel hebben als je wilt - tuinieren is erg subjectief (net als kunst). Jij, de maker, kunt doen wat je wilt!

Bereid je grond voor. Vraag voordat je de kwekerij verlaat of je een paar zakken biologische potgrond kunt kopen. Het betekent dat de voorbereidingstijd net zo eenvoudig is als het openen van die tas!

U kunt ervoor kiezen om een ​​paar handschoenen te dragen of niet. Begin met het snijden van je bonsaigaas in een vierkant dat groot genoeg is om het potgat te bedekken (met een halve centimeter extra).

Herhaal bij potgat 2. Het bonsai-gaas helpt de kwaliteit van uw grond te behouden. Het betekent ook dat je niet elke keer dat je je tuin besproeit langzaam al die organische aarde verliest.

Neem je schop en begin met het toevoegen van organische aarde aan je pot, verdeel het gelijkmatig tot je het middenpunt bereikt.

Bereid je voor om je vetplanten opnieuw op te potten. Ik koos de grootste plant om de rest van mijn tuinlay-out te "verankeren". Verwijder de decoratieve stenen voordat u de plant uit de startpot haalt. Zet de rotsen opzij!

Gebruik de schep om de plant er voorzichtig uit te halen door eerst de randen van de grond (het dichtst bij de pot) te schalen. Houd de plant voorzichtig bovenop en schep vanaf de diepste diepte van de grond.

Voeg de aarde uit de startpot toe aan je verpotte plant. Dit betekent dat er geen grond wordt verspild.

Herhaal stap 10-12 totdat uw tuin compleet is.

Plant # 3!

Nu al je vetplanten zijn verpot, kunnen we wat meer aarde toevoegen. Zorg ervoor dat het overal in de tuin wordt geëgaliseerd.

Herinner je je de decoratieve stenen uit stap 10 nog? Je kunt dezelfde stenen gebruiken (ik deed). Als u wilt, kunt u ook verschillende toevoegen.

Geef na het plaatsen van de decoratieve rotsen uw nieuwe tuin licht water en laat het een paar minuten rusten. Voila!

Hier is een volledige foto.

Na de eerste ... kon ik niet stoppen! Herhaal gewoon de stappen.

Ik kan niet wachten tot deze groter wordt!

Al deze schoonheden in minder dan een uur en een kostprijs van $ 250 inclusief gereedschap en materialen.


Bekijk de video: Trucs van de MEESTERS en geheime apparaten!!! Maar je weet maar nooit!!!


Vorige Artikel

Artisjokrisotto koken met bruine rijst!

Volgende Artikel

Hoe nep Dr. martens laarzen