Hoe u de levensduur van uw ios7-batterij verlengt.We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Verlaag de helderheid om de levensduur van de batterij te verlengen. Het is niet de beste manier om de levensduur van de batterij te verlengen, maar het helpt.

Hier is een van de beste manieren om de levensduur van de batterij te verlengen. Schakel uw vliegtuigmodus in en schakel ook de wifi in. De wifi werkt prima, maar je hebt alleen een goede signaalsterkte nodig.

Hier is nog een belangrijke manier om de batterij te sparen. Ga naar instellingen> algemeen> toegankelijkheid> beweging opnieuw gebruiken. Hierdoor wordt voorkomen dat uw apps bewegen, waardoor het lijkt alsof uw achtergrond beweegt.

Met iOS 7 laat je telefoon automatisch apps updaten. Om dit uit te schakelen, ga naar instellingen> iTunes en app store> en ga vervolgens naar automatische downloads en schakel updates uit.

Wanneer u uw app niet meer gebruikt, wist u uw apps door te dubbelklikken op uw startknop en de rechthoekige vakken omhoog te schuiven, wat 'wissen' wordt genoemd.

Tenzij je Siri vaak gebruikt, schakel dan Siri uit omdat Siri veel batterijduur vergt zonder het zelfs maar te gebruiken. En je weet het gewoon niet.

Schakel uw locatieservices uit die de batterij leegmaken. Ga naar instellingen> privacy> locatieservices.

Schakel wifi uit wanneer u het niet gebruikt, schakel Bluetooth uit als u het niet gebruikt en zet de knop Niet storen uit. Als u geen meldingen wilt, schakelt u uw meldingen gewoon uit.


Bekijk de video: iPhone 12 Display Gap Issue - Should you be concerned?


Vorige Artikel

Hoe maak je een 'sock it to me' groene smoothie

Volgende Artikel

Hoe maak je kerstversieringen?