Hoe je vanuit het niets sappige rundvleesburgers maaktWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Silverside-rundvlees is een fatsoenlijk gebraden vlees, maar ik vind dat het met de juiste hoeveelheid toegevoegd vet een nog betere burger is. Kost ongeveer € 10 / Kg. Vraag de slager om het twee keer te hakken. Koop nooit kant-en-klaar vlees!

Pers het vlees niet samen en vermeng het niet. In feite trekken we de gehakte snaren in slechts een seconde uit elkaar. Let op de mooie mix van vet. Geen broodkruimels of eieren nodig om het bij elkaar te houden!

Leg het slagerspapier op een groot oppervlak op je aanrecht en waaier het gehakt uit zodat je zoveel mogelijk oppervlakte kunt zien. Dit zal helpen om het snel en overal te marineren.

Verspreid deze drie amigo's royaal doorheen. Meng vervolgens voorzichtig zonder het vlees te mengen en herhaal. De vloeistoffen voegen ongelooflijk vocht en zoutgehalte toe, dus het is niet nodig om extra zout toe te voegen.

Nu zijn we klaar om te gaan verdelen in pasteitjes.

Ik heb 9 pasteitjes gemaakt van verschillende grootte en dikte op basis van de voorkeuren van mijn gasten.

Gebruik bakpapier om de pasteitjes te scheiden, bedek ze met plasticfolie en laat ze 20 minuten staan.

Verwarm de grill tot een maximale temperatuur en meng de pasteitjes gedurende 2 minuten, draai ze dan om. Blijf draaien en draaien zodat je overal grillstrepen krijgt (dat is waar alle smaak is!)

Leg na ongeveer 6 minuten (elke 2 keer omdraaien) de kaas naar keuze erop en warm je broodjes op. Ik koop broodjes in Amerikaanse stijl die dunner en minder sponsachtig zijn dan de gewone broodjes die je vindt.

Deze worden medium-goed gekookt, hoewel mijn persoonlijke voorkeur medium is, vooral omdat we precies weten aan wat voor soort vlees ze zijn besteed.

Voeg mayo / ketchup / mosterd en kruiden toe zoals je wilt. Ik gebruik graag Sriracha-saus om wat pit toe te voegen. Tabasco-saus doet het ook;)

Voila!

Supersappasteitje dat niet brak tijdens het koken. Hoe meer tijd u besteedt aan het bereiden van de pasteitjes, hoe meer succes u zult hebben. Genieten!


Bekijk de video: Heetste hamburger ter wereld!


Vorige Artikel

Hoe maak je een 'sock it to me' groene smoothie

Volgende Artikel

Hoe maak je kerstversieringen?