Hoe maak je een exfoliërend en reinigend masker voor groene theeWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kanttekening: ik heb geen roodheid opgemerkt na gebruik van dit product, maar als je dat doet, is dit volkomen normaal. Dit betekent dat de gifstoffen zich verspreiden en het masker doet wat het moet doen.

De roodheid zou binnen een paar uur moeten verdwijnen. Dit zou niet het perfecte masker zijn om vlak voor een groot evenement te doen als je een gevoelige huid hebt. Het is echter perfect voor een spadag! 😉

Maak eerst je groene thee. Ik gebruik een theezakje van Lipton. Ik raad aan om de thee iets langer dan normaal te trekken als je van plan bent om een ​​paar dagen achter elkaar hetzelfde masker te gebruiken.

Terwijl u op uw thee wacht, haalt u een klein bakje, puur citroensap en kristalsuiker tevoorschijn. We zullen al deze ingrediënten ook aan het masker toevoegen.

Zet nu je thee in de koelkast om af te koelen, ongeveer 10-15 minuten of zo, zodat je je gezicht niet verbrandt tijdens het gebruik van het masker.

Giet vervolgens een ruime hoeveelheid thee in uw bakje.

Voeg nu een halve eetlepel citroensap toe.

Voeg vervolgens suiker toe. Het kan zijn dat u wat thee moet schenken om de juiste consistentie te krijgen die u wilt. Zorg ervoor dat je goed mengt.

Breng het nu met uw handen op uw gezicht aan. Laat het 10-15 minuten intrekken.

Nadat u het ongeveer 10 tot 15 minuten heeft laten inwerken, of wanneer het masker is uitgehard, wast u de scrub af met lauw water. Een vuistregel om te onthouden is om 7 keer te wassen om het er helemaal uit te krijgen.

Zorg ervoor dat u dezelfde nacht uw gewone reiniger en vochtinbrengende crème aanbrengt.

Dit kun je bewaren in de koelkast. Ik raad echter een koelkastlevensduur van slechts 2 tot 3 dagen aan.

Dit product is geweldig! Toen ik het op mijn gezicht aanbracht en het daar achterliet, droogde het alsof het een in de winkel gekocht masker was. Ik merkte onmiddellijke resultaten met het verdwijnen van acne. Bovendien voelde mijn gezicht erg verfrist aan.

Bedankt voor het bekijken van deze gids over het maken van een geweldig exfoliërend en reinigend masker. Vertel me wat je dacht hieronder in de comments. Fijne dag!


Bekijk de video: HOE BAKINGSODA ACNE GEZICHTSMASKER MAKEN TEGEN ONZUIVERHEDEN, LITTEKENS u0026 MEE ETERS


Vorige Artikel

Artisjokrisotto koken met bruine rijst!

Volgende Artikel

Hoe nep Dr. martens laarzen