Hoe kom je van zwarte mieren af ​​met ceylon-kaneelolieWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Eerst heb je een fles Ceylon Cinnamon Leaf Oil met een hoog Eugenol-gehalte nodig. Eugenol is het spul dat mieren en alle huishoudelijke insecten afstoot.

Meng, spuit en veeg alle met mieren bedekte gebieden af, zoals aanrechtbladen in de keuken. De mieren zijn binnen enkele minuten verdwenen. Gebruik een fijne spuitfles als je met mieren bedekt voedsel als een cake besproeit.

Kaneelolie is, wanneer verdund, niet giftig. Bij een concentratie van 100%, zoals alle essentiële oliën, zal het je huid irriteren. Zoiets als als je 100% chilipoeder op jezelf ruikt of smeert. Verdund.

Als je je vuilnisbak elke avond buiten kunt zetten, des te beter.

Idealiter wilt u een rommelvrije ruimte onder uw gootstenen, zodat insecten zich niet op hun gemak voelen.

Het is een goed idee om uw vloeren, plinten en onderranden te dweilen met kaneelolie, zodat insectenpaden worden geblokkeerd.

Ja, het is veilig om voedsel te eten dat is besproeid met verdunde (1%) kaneelolie. Spray niet te veel. Het enige wat je nodig hebt is een vleugje en ze zullen vluchten. Vergeet niet om geconcentreerde kaneelolie buiten het bereik van kinderen te houden.

Onthoud dat slechts een vleugje nodig is. Het fruit hoeft niet te verdrinken in kaneelspray. Je wilt geen kaneel smakende appels. Hé, misschien is dat een goede combinatie. Misschien niet. Gebruik daarvoor kaneelsuiker.

Verwijder al het voedsel uit de kasten en spuit kaneelolie en veeg het af. We zijn lui en spuiten een scheutje 100% kaneelolie en sluiten de deur. Het is sterk. Misschien te sterk. De mieren rennen.

Spray overal in huis bij alle toegangspunten zodat er geen mieren binnenkomen. Het beste is om van binnenuit te sproeien, zodat de kaneelolie aan een droog oppervlak blijft kleven en een tijdje blijft zitten.


Bekijk de video: Potgrondvliegjes Heb jij er last van?


Opmerkingen:

 1. Ailbert

  Hallo iedereen. Ik wil ook mijn diepe dank uitspreken aan de mensen die deze informatieve blog hebben gemaakt. Ik ben verbaasd dat ik het zo lang niet heb gebruikt. Al meer dan een week heb ik mezelf niet kunnen scheuren van een enorme hoeveelheid ongelooflijk nuttige informatie. Nu raad ik deze blog aan aan mijn vrienden, die ik u ook aanbevelen. Hoewel ik je blog per ongeluk heb gevonden, realiseerde ik me meteen dat ik hier lang zou blijven. De intuïtieve interface is de belangrijkste prestatie voor mij, omdat mijn specialiteit niet veel kennis van een personal computer vereist en ik ken de basis van werk alleen oppervlakkig.

 2. Abantiades

  Do you think of such an incredible answer?

 3. Han

  Mijn mening, de vraag is volledig onthuld, probeerde de auteur, waarvoor mijn buiging voor hem!

 4. Blakely

  de vraag is beantwoord

 5. Raymond

  Ik deel je mening volledig. Daar is iets aan, en het is een goed idee. Ik ben klaar om je te steunen.

 6. Moogushicage

  Wat wil hij uiteindelijk?

 7. Germain

  Welke woorden... Een fantasie

 8. Radnor

  Je hebt geen gelijk. Ik kan het bewijzen. E -mail me op PM, we zullen het bespreken.Schrijf een bericht


Vorige Artikel

Hoe maak je een gepersonaliseerde cd-gunst met instagramafdrukken

Volgende Artikel

Hoe een ananas te snijden / commentaar couper un ananas