Hoe u neppe Versace-zonnebrillen kunt herkennenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Nieuwe Versace-zonnebrillen zijn verpakt in een merkdoos. Controleer of het logo en lettertype overeenkomt met een officieel gebruikt door Versace. Oudere modellen kunnen variëren in kleur en stijl.

Het etiket op de doos bevat informatie over de fabrikant en een streepjescode. Controleer, indien van toepassing, of deze details overeenkomen met dezelfde details op uw zonnebril.

Nieuwe Versace-zonnebrillen worden geleverd met een Versace-garantiekaart. De binnenkant biedt ruimte voor details over de zonnebril en de verkoper.

Bij nieuwe Versace-zonnebrillen zit een informatieboekje. Controleer de grootte, het lettertype, de spatiëring, de positionering en de uitlijning van het logo en andere tekst.

Versace-zonnebrillen worden vergezeld van een stofdoek met het Versace-logo. Controleer of het logo in elk detail overeenkomt met de officiële logo's, met name de lettervorm.

Nieuwe Versace-zonnebrillen worden geleverd met een draagtas met het Versace-logo. Controleer of het logo overeenkomt met het officiële logo en of de ingeslagen randen schoon en scherp zijn.

De binnenkant van de rechter slaaparm van een Versace zonnebril is voorzien van de naam 'Versace' gevolgd door 'Made in Italy'. Nieuwere modellen zullen ook een enkele letter bevatten, gevolgd door de letters CE.

De binnenkant van de linker slaaparm van de Versace-zonnebril is voorzien van het modelnummer, gevolgd door de afmetingen van de kleur, lens en framemaat. Controleer of deze gegevens overeenkomen met dezelfde nummers op het dooslabel.

Nieuwe Versace-zonnebril heeft een serienummer dat in de rechterlens is gegraveerd. Controleer of het netjes en duidelijk in de lens is geëtst. Oudere modellen hebben dit nummer mogelijk niet.


Bekijk de video: Gucci Mens YA114207 I-Gucci Watch


Opmerkingen:

 1. Arashigrel

  Bom

 2. Errando

  Wat een interessant idee.

 3. Rob

  Heel erg bedankt voor je hulp bij dit probleem, nu weet ik het.

 4. Najib

  Beter laat dan nooit.

 5. Nakus

  Alleen dat is nodig. Een goed thema, ik doe mee. Samen kunnen we tot een goed antwoord komen.

 6. Huntington

  In dit is iets. Heel erg bedankt voor de hulp bij deze vraag.Schrijf een bericht


Vorige Artikel

Jeans en korte broeken verontrusten

Volgende Artikel

Hoe maak je een ongelooflijk dessert met slechts 5 ingrediënten?