Hoe een ceb-vloer te leggenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Op een zandbasis plaatsen we vloerverwarming: dampscherm, isolatieplaten, gaas met PEX-buis eraan bevestigd. PEX is aangesloten op een zonneboiler. Optioneel, maar warme stenen voelen heerlijk aan

Verdeel een laag fijn gezeefd zand over het vloeroppervlak. Zorg ervoor dat het verdicht en waterpas is. Vanaf hier moet u op planken gaan staan ​​om te voorkomen dat er voetafdrukken in uw vloer worden geplaatst.

Kies welk patroon u wilt gebruiken. Running bond (boven) is het gemakkelijkst voor de beginner, dan Basket Weave (midden), dan Herring Bone (onder)

Plaats elke steen een voor een waar je hem wilt hebben. Controleer of het waterpas staat met eerdere stenen of bestaande vloeren en of het waterpas is in alle richtingen. Tik met een rubberen hamer om het perfect te krijgen.

Als je aan het einde van een rij komt en geen halve steen hebt, laat hem dan staan. Snijd aan het einde alle stenen die je nodig hebt en vul de ruimtes in. Als alternatief kunt u de randen opvullen met beton.

Veeg fijn zand in de spleten tussen stenen. Laat het tot rust komen en herhaal. Gebruik voor een duurzamere vloer betonmortel tussen elke steen tijdens het leggen. Dit is moeilijker, maar duurzamer.

Zodra het zand niet meer bezinkt, vernis de vloer dan met een kit op olie- of acrylbasis. Giet eerst op de scheuren, en als het een beetje is uitgehard, breng je de rest aan met een roller. En dat is het.

Voor meer gedetailleerde informatie gaat u naar: VelaCreations.com/cebfloors.html


Bekijk de video: FloerTube - Het verschil tussen plak PVC en click PVC vloeren


Vorige Artikel

Hoe maak je een 'sock it to me' groene smoothie

Volgende Artikel

Hoe maak je kerstversieringen?