Hoe maak je een zakje met ritssluiting in minder dan een uurWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bekijk alsjeblieft de YouTube-video gemaakt door "iheartstitching" - ik volgde haar instructies om deze tutorial te maken, maar ik knipte de bovenste stiksels uit en het gebruik van interfacing.

Om te bepalen hoe groot je elk stuk wilt, maak je de breedte gelijk aan je hele ritsstuk en de hoogte hoe diep je tas ook moet zijn (plus een centimeter of zo).

Ik keek naar mijn maten, maar maakte alle 4 de stukken precies even groot - zolang je hetzelfde doet, komt alles goed.

U wilt een stuk van de buitenstof plaatsen (met de voorkant naar boven) gevolgd door de ritssluiting. Hoewel ik de rits op de foto naar boven heb geplaatst, wil je hem eigenlijk ondersteboven plaatsen !!!

Leg bovenop de rits een stuk van je voeringstof (met de voorkant naar beneden). Lijn alle randen uit.

Ik heb mijn tas zo ontworpen dat deze verschillende kanten heeft, dus volg de geschreven aanwijzingen over de afbeelding om nauwkeurigheid te garanderen.

Speld de randen vast.

Je kunt de sandwich openen nadat je de stukjes hebt vastgespeld om te controleren of alles naar wens is.

U wilt de naaivoet op uw naaimachine vervangen. Gebruik in plaats daarvan de ritsvoet, omdat deze de extra breedte van de metalen rits mogelijk maakt.

Bijgevoegde ritsvoet, klaar voor gebruik!

Open de rits een stukje (terwijl hij nog vastzit) zodat je de naad kunt starten.

Vergeet niet om te naaien bij het starten en eindigen van de naad om de steek vast te zetten.

Als je eenmaal aan de ritskop hebt genaaid, open je de stof en trek je de rits weer omhoog. Hierdoor blijven uw randen op één lijn en zijn ze gemakkelijker te naaien.

Als u klaar bent, kunt u controleren of alles er goed uitziet. Ik heb mijn stof niet heel dicht bij het metaal genaaid omdat ik wilde dat het aan de buitenkant zichtbaar was. Er zijn tal van tutorials online over andere manieren.

Het geheel zou er op dit punt zo uit moeten zien ...

Leg vervolgens je andere stuk stof aan de buitenkant (met de voorkant naar boven) en leg de onaangeroerde rand van de ritssluiting erop. De buitenstof die aan de rits is genaaid, moet naar beneden zijn gericht.

U kunt de nauwkeurigheid dubbel controleren nadat deze is vastgezet.

Leg vervolgens uw tweede stuk voeringstof naar beneden (met de voorkant naar beneden).

Je hebt nu weer een stoffen sandwich gemaakt die er nu best bekend uit zou moeten zien.

Als je klaar bent, kun je dingen openen en bekijken. Onthoud dat ik een dubbelzijdige tas wil, zodat ik aan één kant een print kan maken.

Strijk en snijd de randen bij. Dit is wanneer ik een beetje heb gemeten, vooral de lengte vanaf de genaaide rand van de stof waar deze samenkomt met de rits tot de onderkant van de stof. Dit deel moet aan elke kant gelijk zijn.

Je kunt nu je lagen openen ... Beide voeringstoffen aan de ene kant en beide buitenstoffen aan de andere ... (Onthoud dat ik stukken wissel, normaal komen de zijkanten overeen).

Rits je ritssluiting open voor ongeveer 2/3 naar beneden.

Zorg ervoor dat de onbewerkte binnenranden van je ritsen aan dezelfde kant zijn (naar binnen gericht, weg van de bovenkant van de rits) voordat je ze aan elkaar vastmaakt.

Je kunt zien aan welke kant de bovenkant van de rits zit door deze een stukje open te doen.

Speld alle randen vast en begin met het naaien van ongeveer 1 / 4-1 / 2 naad helemaal rond, beginnend aan de voeringzijde. U moet een opening aan de onderkant van uw voeringstof laten. Nu wil je dit testen.

Je reikt in het gat aan de onderkant van de voering helemaal door (over de open rits) tot aan de onderkant van de onderkant van de buitenkant van de tas. U kunt controleren of alles in orde is.

Als je weet dat het cool is, kun je alles weer met de verkeerde kant naar buiten duwen, zodat je de hoeken en overtollige stof van de randen kunt afsnijden.

Trek dan alles weer op de goede manier terug en duw alle hoeken eruit.

Je hebt nu het gat in de voering om mee om te gaan. Druk alles met ijzer inclusief de omgevouwen randen in het gat. Pin dit en voer het door de machine.

U zult zien dat mijn onderdraad licht is en mijn bovendraad donker / dit is opzettelijk.

Stop vervolgens de voering erin en duw de hoeken weer naar buiten.

Ritssluiting.

En daar heb je het. Strijk de zuignap en verwonder je over je gekke vaardigheden.

Zoet. Jij rockt!

En dit is mijn tas nadat de afdruk is voltooid. Je kunt in mijn volgende tutorial leren hoe je een soortgelijke afdruk kunt maken met textielverf en diepvriespapier! (Schaamteloze plug ...)


Bekijk de video: How to Lock Folders in Windows 10 without Software


Vorige Artikel

Artisjokrisotto koken met bruine rijst!

Volgende Artikel

Hoe nep Dr. martens laarzen