Hoe maak je een ronde heuvelWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Eerst neem je een standaard gerecht. Het wordt gebruikt om een ​​oase van 1/3 steen vast te houden. De oase wordt ook vastgehouden door zes tanden die zich in de standaardschaal bevinden. Het heeft ook invloed op de vorm van de arrangementen.

Vervolgens neem je een 1/3 stuk oase. Het wordt gebruikt als uitgangspunt bij arrangementen en wordt gebruikt ter ondersteuning van het arrangement. Voordat het in de standaardschaal wordt gedaan, is het volledig ondergedompeld in water.

Vervolgens wordt de oase in de standaardschaal geplaatst. Bij het plaatsen van de oase in de schaal moet u een platte hand gebruiken, anders laat u kleine kuiltjes achter. Gebruik ook geen vingertoppen om het naar beneden te duwen.

Vervolgens moet je de randen van de oase afsnijden. Dit proces wordt het afschuinen van de randen genoemd. Wanneer je de randen afschuint, hoeft het niet perfect te zijn en je doet dit om de oase meer oppervlakte te geven.

De volgende stap is om een ​​kort stukje ankertape te nemen en dit horizontaal over de oase te leggen. Deze stap houdt het stukje oase stevig vast in de standaard schaal voor het geval het loskomt van de schaal.

Vervolgens pak je je leren blad. Je moet beginnen met het afvegen van de stelen met een servet. Hierdoor verleng je de levensduur van de leren bladeren.

Als je de stelen van het leren blad eenmaal hebt weggeveegd, moet je zes stukken van ongeveer dezelfde lengte en grootte kiezen. Vervolgens neem je vier van deze stukken en plak je ze in alle vier de zijden van de oase.

Nadat je de vier stukken leerblad in de zijkanten van de oase hebt gelegd, neem je de overige twee stukken en leg je ze bovenop de oase. De twee stukken moeten van elkaar af wijzen.

Vervolgens vul je de rest van de lege ruimte in met meer leerblad. Je doet dit totdat je geen oase of standaard gerecht meer kunt zien. Dit proces wordt "vergroening" genoemd. Het zou eruit moeten zien als een cirkel

Als je klaar bent met vergroenen, moet je zes bloemen uitkiezen en er 5 op de zijkanten leggen zodat ze gelijkmatig verdeeld zijn en dan 1 bovenaan plaatsen, wat het hoogste punt van het arrangement zou moeten zijn.

Nadat je de 6 anjers op het arrangement hebt gezet, moet je de rest als de lege ruimte invullen met mama's en en meer anjers. Uiteindelijk zou je ronde heuvel er eigenlijk uit moeten zien als een 'ronde heuvel'


Bekijk de video: VLOG #5 how to.. Striplac! Jouw nagels thuis als een pro


Opmerkingen:

 1. Kaven

  Absoluut het klopt niet

 2. Gashura

  Mijn excuses, maar ik denk dat je het mis hebt. Voer in dat we het bespreken. Schrijf me in PM.

 3. Benjy

  Umatovo

 4. Schuyler

  Lange tijd was ik hier niet.

 5. Porteur

  Je geeft de fout toe. We zullen dit onderzoeken.

 6. Jerrall

  Ze hebben het mis. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM.Schrijf een bericht


Vorige Artikel

Jeans en korte broeken verontrusten

Volgende Artikel

Hoe maak je een ongelooflijk dessert met slechts 5 ingrediënten?