Hoe maak je tortellini-soep met Italiaanse worstWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ik kreeg dit recept van goede vriendin Margaret S. een engel van een dame die ons door een zware kankerbehandeling en beenmergtransplantatie heen heeft geholpen. Ik kan alleen maar hopen half zo vriendelijk en gevend te zijn!

Bruine Italiaanse Worst. (Ik gebruikte milde Italiaanse kalkoenworst) Nadat ik de worst had verwijderd, schonk ik 1/2 kopje water in de pan en roerde om vleesresten los te maken en voegde dat toe aan de soep.

Hak en snijd groenten zoals gewenst. Let op: het afgebeelde Cutco Brand mes is een GEWELDIG mes! Hiervoor werkt het GEWELDIG ... ZEER scherp. Waarschijnlijk het duurste mes dat ik heb gekocht, maar de moeite waard!

Doe alles, BEHALVE Tortellini, in een soeppan of slowcooker. (Ik heb wat rode, groene en gele paprika gebruikt plus wat rode ui voor extra kleur.

Voor de lol en meer interesse heb ik een hotdog gesneden en die ook toegevoegd.

Aan het einde van de zomer breng ik een peterselie- en basilicumplantje binnen en pot ze op, zodat ik ze in de winter vers kan hebben. Hier heb ik afgeknipt wat ik nodig had. (Je kunt gedroogd gebruiken als je geen vers hebt)

Hak je peterselie en basilicum fijn en voeg toe aan de pan. (nogmaals, als je geen vers hebt, gebruik dan gedroogd)

Voeg na een paar uur de bevroren tortellini toe voor het laatste uur. (Ik merkte dat mijn groenten al mals waren, dus om te gaarkoken te voorkomen, heb ik Tortellini apart gekookt en daarna toegevoegd.

Pas op dat u niet te gaar wordt. Het recept dat Margaret me gaf, zei 3 uur, maar het mijne was eerder klaar. Ik hou van de groenten, net een beetje stevig, maar niet rauw ... niet papperig.

Opmerking: u kunt ook een slowcooker gebruiken. Dat kan de volle 3 uur duren. Ik gebruikte de kachel en het was meer als 2 uur. Test de groenten en bepaal uw gaarheid.

Hartig, lekker en lekker. Ook een grote verscheidenheid aan kleur en textuur!


Bekijk de video: Wat eten we? Aubergine met gepofte tomaatjes


Vorige Artikel

Hoe maak je een 'sock it to me' groene smoothie

Volgende Artikel

Hoe maak je kerstversieringen?