Jeans en korte broeken verontrustenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Gebruik een kaasrasp aan de fijne kant om een ​​versleten look te geven. Ik legde de broekspijp over mijn been, hield hem met één hand vast en liet de rasp over de bovenkant lopen, weg van mijn hand.

Voor een natuurlijker ogende gescheurde knie vouw je het bovenste deel van je spijkerbroek over de knie. Begin aan het ene uiteinde en gebruik de fijne rasp weer aan de andere kant. Je kunt het gat nu opentrekken.

Stap nu een van het rafelen van de ruwe rand op korte broeken. Snijd een iets meer gekartelde rand zodat u de draden beter kunt pakken. Begin met het trekken van de draden langs de rand naar buiten.

Dit is hoe het eruit zal gaan zien. Deze jeans heeft veel stretch waardoor de draden een beetje veerkrachtig en lang zijn.

En last but not least, het gat met draadjes eroverheen!

Snijd twee horizontale lijnen. Ze kunnen verschillende lengtes hebben als je geen perfect vierkant wilt. Neem een ​​kleine haaknaald en trek de draden omhoog en zorg ervoor dat u niet aan uw aangesloten draden trekt.

Dit is hoe het eruit zal gaan zien. Je kunt zien hoe ik een aantal draden omhoog heb getrokken en dan trek je ze er gewoon uit zodat alleen de horizontale koorden er zijn.

Als ik verontrustende blikken heb gemist, laat het me weten en ik zal ze toevoegen :)


Bekijk de video: 25 COOLE JEANS HACKS


Vorige Artikel

Artisjokrisotto koken met bruine rijst!

Volgende Artikel

Hoe nep Dr. martens laarzen