Hoe een foto te bewerkenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ik ben dol op en gebruik al deze apps en raad ze iedereen aan die graag foto's maakt! Vanaf 20 maart zijn alles behalve camera + gratis.

Met de fotobewerkingsapp HDR FX kun je de helderheid en het contrast aanpassen. Het is belangrijk om net genoeg te gebruiken om uw foto er fantastisch uit te laten zien, maar niet om uw foto er te bewerkt of te flauw uit te laten zien.

Er zijn overal talloze effecten, maar probeer je bij de meer neutrale te houden en weg te blijven van de bizarre effecten. Dit is een voorbeeld van een goed effectgebruik. Ik gebruik nu de app Pix.

Dit is een voorbeeld van wat je niet moet doen. Het is geweldig om effecten te gebruiken, maar zoals ik al zei: geen overdosis!

Met de 'A + Signature'-app kun je woorden toevoegen en het lettertype en de kleur aanpassen. Meestal is het het beste om zwart of wit te gebruiken, maar wees niet bang om kleur te gebruiken en te experimenteren met lettertypen!

Het is leuk om een ​​quote of inspirerende woorden toe te voegen die betrekking hebben op de afbeelding. Ik vind het leuk om mijn woorden in een hoek te plaatsen, maar je kunt ermee spelen en ermee experimenteren totdat het er mooi uitziet.

U kunt ook een rand en een achtergrond toevoegen.

Perfect! Nu ken je de ins en outs van fotografie en fotobewerking! Ik hoop dat je een geweldige tijd hebt om te experimenteren met het wonder van foto's!

Aanvullende tips - gebruik zoveel mogelijk natuurlijk licht. Probeer ermee te spelen en ermee te experimenteren. Hoeken zijn de sleutel in foto's, zorg voor een goede hoek op uw object om het interessanter te maken. :)

Als je naar je camera-instellingen gaat, kun je "HDR" instellen en wat het doet is meerdere foto's tegelijk maken en ze verbeteren. Het kan je foto's enorm verbeteren. Maar kan soms een beetje vervelend zijn.

Hier zijn enkele foto's die ik heb gemaakt en zijn een voorbeeld van goede montage. (alle volgende foto's zijn gemaakt met mijn iPhone 4S)

De Italiaanse Alpen (uitzicht vanuit het vliegtuigraam)

Het Colosseum

Bloem! 🌺

Rose! 🌹

☀ Schijn! ☀


Bekijk de video: Zo maak je MOOIE FOTOS van JEZELF voor INSTAGRAM


Opmerkingen:

 1. Zacchaeus

  En dan? een of andere onzin...

 2. Amett

  Het is jammer dat ik het nu niet kan uitdrukken - het is gedwongen om te vertrekken. Maar ik zal worden vrijgelaten - ik zal noodzakelijkerwijs schrijven dat ik over deze vraag denk.

 3. Freddy

  Laten we eens kijken wat je hier hebt

 4. Granger

  Ik denk dat je geen gelijk hebt. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen bespreken.

 5. Fetilar

  Rechts! Ik deel je standpunt volledig.

 6. Caomh

  En ik liep hier tegenaan. Laten we dit probleem bespreken.

 7. Cradawg

  Ik wil u spreken, ik heb iets te zeggen over dit onderwerp.Schrijf een bericht


Vorige Artikel

Jeans en korte broeken verontrusten

Volgende Artikel

Hoe maak je een ongelooflijk dessert met slechts 5 ingrediënten?