Hoe springende stelten te gebruikenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zorg ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt.

Ga op zoiets als een trap zitten en zet de springpalen op. Gebruik de klittenband om je schoenen en benen aan de springstelten vast te maken. Als u dit moeilijk vindt, vraag dan een vriend om u te helpen.

Laat een vriend je helpen om op te staan. Zorg ervoor dat het op een vlakke ondergrond staat, bij voorkeur asfalt.

Houd je vast aan een muur of een vriend, zet kleine stapjes op de springende stelten. Zorg ervoor dat je benen wijd genoeg uit elkaar staan, zodat de springende stelten elkaar niet raken.

Als u alleen probeert te lopen, zorg er dan voor dat elke "hoef" stevig op de grond staat wanneer u elke stap zet. Zorg ook dat er een vriend in de buurt is voor het geval je valt.

Als je je eenmaal op je gemak voelt bij het lopen, probeer dan een beetje te springen terwijl je je vasthoudt aan een vriend of een muur. Als je eenmaal in kleine sprongen kunt springen zonder de vriend of de muur, probeer dan grotere sprongen te maken.

Nadat je hebt geleerd grotere sprongen te maken, probeer je te bewegen. Als je dat kunt, blijf dan oefenen totdat je je op je gemak voelt bij het maken van grote sprongen.

Ga ten slotte terug naar het eerste dat u leerde lopen. Oefen snel lopen, met een beetje springen bij elke stap. Blijf sneller en sneller gaan, en voordat je het weet, ren je!


Bekijk de video: CARP FISHING TV FOX EDGES DVD Volume 3! Full 4-Hours!!!


Vorige Artikel

Artisjokrisotto koken met bruine rijst!

Volgende Artikel

Hoe nep Dr. martens laarzen