Hoe een trage iPhone te reparerenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Reageert uw iPhone traag? Probeer je een app te openen en is er een vertraging? Net als bij een normale computer, kan een beetje onderhoud soms helpen om het besturingssysteem te versnellen. Hier zijn een paar tips die voor mij werken.

Ga naar INSTELLINGEN> SAFARI

Hier vindt u CLEAR HISTORY & CLEAR COOKIES EN GEGEVENS.

Door de geschiedenis te wissen, worden alle geopende bladerpagina's gesloten. Sla alstublieft onafgemaakt werk of bladwijzerpagina's op die u niet wilt verliezen VOORDAT u op GESCHIEDENIS WISSEN klikt.

Zoals de foto zegt, helpen cookies en gegevens het browsen te versnellen, maar het kan ook uw systeem vertragen door tijdelijke bestanden in de cache op te slaan. Persoonlijk ruim ik dit wekelijks op als regulier onderhoud.

Soms helpt het sluiten van bepaalde apps om systeembronnen vrij te maken. Om actieve, onderbroken of achtergrondapps te sluiten, TIK DUBBEL op de HOME-knop. Hiermee wordt een lijst met actieve apps weergegeven.

Houd een van de app-pictogrammen twee (2) seconden ingedrukt. De apps beginnen te wiebelen en hebben een rood minteken in de linkerhoek. Druk op het minteken om de app af te sluiten.

Aan de andere kant, als een app niet goed werkt, probeer hem dan met deze methode te sluiten en opnieuw te openen. Soms heeft het gewoon een herstart nodig.

Een andere tip is om een ​​harde herstart uit te voeren op de iPhone. Doe dit door de bovenste vergrendelingsknop en de startschermknop ingedrukt te houden totdat de telefoon wordt uitgeschakeld en de startende Apple op het scherm verschijnt.

Een andere tip die ik nuttig vond, is het verminderen van de frequentie waarmee iOS op e-mail controleert. Deze vind je in INSTELLINGEN> MAIL, CONTACTEN, KALENDERS

Scroll naar beneden om de optie FETCH NEW DATA te vinden. Vanaf hier kunt u de tijd verminderen die uw systeem op nieuwe e-mail controleert. Dit helpt ook om de batterij leeg te laten lopen.


Bekijk de video: Telefoons oppakken met moederbord Hoe een iPhone vanaf het begin te bouwen


Opmerkingen:

 1. Ephrem

  Super!

 2. Matheson

  Gelukkig!

 3. Keaira

  Sorry dat ik je onderbreek.

 4. Donnie

  Volgens mij vergist u zich. Ik kan het bewijzen.

 5. Akinojar

  selectie)))Schrijf een bericht


Vorige Artikel

Hoe maak je een gepersonaliseerde cd-gunst met instagramafdrukken

Volgende Artikel

Hoe een ananas te snijden / commentaar couper un ananas