Geheugen toevoegen aan een Dell Latitude "D" serie laptopWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kleine kruiskopschroevendraaier

Kleine kruiskopschroevendraaier in vergelijking met grote kruiskopschroevendraaier

Geheugenstick voor laptop. Mogelijk installeert u er meer dan één, afhankelijk van uw geheugenupgrade.

Zorg ervoor dat uw laptop niet is aangesloten op de externe voedingsadapter. Verwijder ook de batterij uit de laptop. Als je een Vostro 1000 hebt, zit al je geheugen onder de deur aan de onderkant.

Draai met de kleine kruiskopschroevendraaier de schroef (schroeven) los waarmee het deksel van de geheugenmodule aan de laptop is bevestigd.

Zodra de schroef / schroeven los zitten, tilt u het klepje van het geheugenmodulecompartiment op en verwijdert u deze. Pas op dat u de schroef / schroeven niet kwijtraakt.

Als u merkt dat er al een geheugenmodule is geïnstalleerd, laat u de twee clips los, een aan elke kant, zodat de geheugenmodule omhoog kan komen. Daarna kan het worden verwijderd.

De geheugenmodule heeft een of meer sleuven die in de onderkant zijn uitgesneden. Zorg ervoor dat u deze sleuven goed uitlijnt met de geheugenmodulepoort. Plaats de geheugenmodule onder een hoek van 30 tot 45 °

Als de geheugenmodule correct is geplaatst, moet deze onder een hoek van ongeveer 30 tot 45 ° in de geheugensleuf staan.

Met de geheugenmodule correct in de geheugenmodulepoort geplaatst onder een hoek van 30 tot 45 °, drukt u de geheugenmodule omlaag totdat deze op zijn plaats vastklikt.

Keer uw vorige stappen om door de hoes terug op de onderkant van de laptop te plaatsen en de schroef vast te zetten en vast te draaien.

Als u twee (2) geheugenmodules aan uw laptop toevoegt, zullen we wat dieper moeten graven om de "basis" geheugenmodule voor uw laptop te vinden en te vervangen.

Open het scherm van de laptop zo ver mogelijk naar achteren. Gebruik een platte schroevendraaier om de scharnierkap los te wrikken en te verwijderen, en zorg ervoor dat de plastic kap niet breekt. Leg het deksel opzij nadat het is verwijderd.

Verwijder alle schroeven die het toetsenbord op zijn plaats houden. Til vervolgens aan de zijkanten van het toetsenbord op totdat het loskomt van de laptop. Verplaats vervolgens voorzichtig het toetsenbord om de geheugenmodule zichtbaar te maken.

Verwijder de bestaande geheugenmodule en lijn de sleuf (s) in de nieuwe geheugenmodule uit met de geheugenmodulepoort. Plaats de geheugenmodule en druk deze omlaag om hem op zijn plaats te vergrendelen

Plaats de onderkant van het toetsenbord in de laptop en klik de zijkanten op hun plaats. Bevestig ten slotte het toetsenbord weer aan de laptop met behulp van de schroeven die u eerder had verwijderd.

Plaats eerst de meest linkse kant van de scharnierkap op zijn plaats. Klik vervolgens de resterende delen van de hoes op hun plaats.

Plaats de batterij terug in de laptop en zet de laptop weer aan. Tijdens het opstartproces ziet u een bericht dat de hoeveelheid geheugen is gewijzigd. Druk op F1 om door te gaan.

Gefeliciteerd! U bent nu klaar met het toevoegen van nieuw geheugen aan uw laptop.


Bekijk de video: Web Development In 2017 - A Practical Guide


Vorige Artikel

Hoe maak je een 'sock it to me' groene smoothie

Volgende Artikel

Hoe maak je kerstversieringen?