Hoe bier te brouwenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

doe drie liter koud water in een grote kookpot.

voeg twee theelepels gips toe. zorg dat dit bier zacht wordt.

trek je zak met gebarsten granen eruit. je kunt dit krijgen voor je plaatselijke brouwerijwinkel. Pak ook je kaasdoek.

leeg je granen in die kaasdoek. slinger dit NIET door de kamer, hoe verleidelijk dat ook mag zijn. enige zelfbeheersing hebben.

dompel deze zak onder in het water en zet de branders aan.

met de branders aan en het deksel UIT, breng deze pan op ongeveer 150 graden of totdat je ziet dat stoom uit het water begint te stijgen. en luister naar Judas Priester terwijl je wacht.

zodra je 150 graden bereikt, zet je de brander UIT. bedek je pot met de favoriete badhanddoek van je vrouw. Laat de kaasdoek erin! laat dit 40 minuten zitten.

na 40 minuten weken. doop dat kleine graanzakje ongeveer 8 keer in en uit het water. hierdoor komen de smaken en de graanoplossing in het water. gooi de kaasdoek weg.

Dit is je wort. Zet de brander weer aan en breng deze oplossing bijna aan de kook. u zult het water kunnen horen koken. Kook de oplossing NIET, babyjongen!

Zodra je wort bijna kookt, zet je het vuur weer UIT. giet je 5,5 pond moutextract erin. dit is veel plakkerige suiker. krijg het allemaal over je heen in het proces. veel plezier. vernietig de keuken.

breng deze nieuwe gemoute wort aan de kook. het wordt heet in je keuken. je gaat zweten. bel me als je het niet aankunt. nu heb je eenmaal de kokende bubbels. voeg je eerste toevoeging van hop toe.

je voegt hop toe in de loop van ongeveer 45 tot 60 minuten, afhankelijk van je bierrecept. elke toevoeging van hop gaat ongeveer elke 15 minuten in. de eerste zijn voor smaak. de laatste voor aroma

nu moet je je ijs verzamelen. de winter komt eraan. Ik maak mijn ijs de dag ervoor in een gigantische plastic kom omdat ik niet graag betaal voor bevroren water. als je echt episch wilt zijn, kun je sneeuw gebruiken.

nu moet je je gekookte bier nemen, het van het vuur halen en in een ijsbad doen. Ik vul mijn douche en gooi mijn ijs erin omdat ik naar de clownsschool ging. laat het bier 45 minuten afkoelen

vul nu uw gezuiverde primaire fermentor met 2,5 liter koud water. gooi 1/3 van je gekoelde bier erin en voeg je gist toe. giet dan de rest erover. NIET roeren. Gist heeft uw hulp niet nodig.

sluit de primaire af en plaats uw luchtslot en rubberen stop. leg het ongeveer 6 dagen in de kast van je vrouw met haar kleren. dan schakelen we dit beest over naar het secundaire. daarover meer in een andere gids


Bekijk de video: Bierbrouwen in Burgum


Opmerkingen:

 1. Ewert

  Je hebt gelijk, er zit iets in. Ik dank u voor de informatie, kan, kan ik u ook iets helpen?

 2. Meztisho

  Parding, dat ik nu niet in discussie kan deelnemen - het is erg bezet.Ik zal worden vrijgelaten - ik zal noodzakelijkerwijs de mening over deze vraag geven.

 3. Lapu

  Nuttig idee

 4. Abdalrahman

  Besef je zelf wat je schreef?

 5. Arnou

  Gefeliciteerd, je idee is briljantSchrijf een bericht


Vorige Artikel

Jeans en korte broeken verontrusten

Volgende Artikel

Hoe maak je een ongelooflijk dessert met slechts 5 ingrediënten?