Hoe u een recensie van Snapguide schrijftWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Download de gratis Snapguide-app op uw iPhone. Het is alleen beschikbaar in de App Store - sorry, Android-gebruikers.

Open de app. Let op de textuur van handgeschept papier op de achtergrond en het pittige oranje logo terwijl de app wordt geladen. Het is elegant, opvallend. Tot nu toe zo goed. Meld u aan met e-mail, Twitter of Facebook.

De app wordt geopend in het gedeelte Uitgelicht. Blader door om een ​​idee te krijgen van de beschikbare inhoud. De veegactie is vloeiend, en wanneer je teruggaat naar de eerste gids, wordt de actie teruggekaatst.

Tik op een gids om deze te bekijken. Let op wat er op de openingspagina van de gids staat. De app voelt een beetje als een plakboek, of misschien als een mooie, geminiaturiseerde Powerpoint-presentatie.

Bekijk het navigatietabblad voor benodigdheden, dat u opent door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen. Waardeer het pop-over-tabblad als een slimme manier om te verbergen en te onthullen wat u nodig heeft voor de how-to.

Veeg naar de eerste stap van de how-to en begin met het verkennen en beoordelen van de inhoud ervan. Merk op dat het aanbodtabblad iets onder aan het scherm is geminimaliseerd. Handig!

Krijg een idee van hoe het is om een ​​handleiding op een telefoon te lezen. Bekijk nog een paar functies rond de omtrek van de pagina. Met de knop ‘springen naar’ in de rechterbovenhoek kunt u naar een specifieke stap navigeren.

Klik op ‘verkennen’, dat is onderverdeeld in Populair en recent. Merk op dat het een pull-down functie gebruikt om te vernieuwen. Verkennen gebruikt verticaal vegen voor navigatie in plaats van horizontaal. We hielden van horizontaal.

Klik op de zoekknop in ‘verkennen’. Inhoudsuggesties worden weergegeven terwijl u typt, een functie die u vaker tegenkomt op internet dan in apps. Heel cool. Zoeken werkt het beste als u naar iets specifieks zoekt.

Tik op de activiteitsknop onder aan het scherm. Volg iemand en bekijk zijn profiel. Ik volgde de Brit Morin. Kijk wat er op de tabbladen ‘vrienden’ en ‘jij’ staat.

Klik op het tabblad 'ik' onder aan het scherm. Let op het ontwerp en de gebruikersinterface - een aangename, misschien ietwat buitensporige slagschaduw achter de secties op de pagina. Bewerk en verken uw profiel.

Nu gaan we terug naar de grote middelste knop onderaan het scherm, Create, om onze eigen handleiding te maken. In dit geval schrijf ik een instructie voor het beoordelen van deze app.

Nu bevindt u zich in de handleiding-editor. Voeg benodigdheden toe of voeg een stap toe. Voeg de stappen toe met tekst, foto of video. Selecteer meerdere afbeeldingen om in batches naar uw gids te uploaden, die u vervolgens opnieuw kunt rangschikken. Gemakkelijk.

De functie voor het maken van een gids is zeer gebruiksvriendelijk, maar als u veel tekst moet verwerken, spaar dan uw duimen! Typ op een toetsenbord en gebruik kopiëren en plakken op uw iPhone.

Als u klaar bent met het invoeren van al uw stappen, klikt u op Publiceren en bent u klaar. Als u in plaats daarvan een pauze wilt nemen, wordt uw app handig opgeslagen als concept in het 'ik'-gedeelte van de app.

Conclusies trekken Deze app is heel gemakkelijk te navigeren, biedt een schat aan informatie. UI is een passende mix van schattig en glad. Als je slim bent, is deze app een must-have.


Bekijk de video: Maxing out Delirium Mod


Opmerkingen:

 1. Maulmaran

  Bedankt voor de uitleg, hoe makkelijker, hoe beter...

 2. Wealaworth

  De grap is wreed!

 3. Goltilrajas

  Ik zou graag willen dat het verder bestaat en gevuld wordt met nieuws.

 4. Fedor

  Licentie mij hiervan.

 5. Sheedy

  Je had gelijk. Bedankt voor het kiezen van advies, hoe kan ik je bedanken?Schrijf een bericht


Vorige Artikel

Jeans en korte broeken verontrusten

Volgende Artikel

Hoe maak je een ongelooflijk dessert met slechts 5 ingrediënten?