Hoe een chemicaliënvrije moestuin voor groentecontainers te laten groeienWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tuingereedschap dat je nodig hebt Troffel - gebruik om te graven; Bodemschep - gebruik om aarde van zak naar container over te brengen; Snoeischaar - gebruik om bladeren te trimmen; Gieter met rozetten - gebruik om planten gelijkmatig en voorzichtig water te geven.

Er zijn veel opties voor tuincontainers zoals keramiek, hout en plastic. Containers moeten groot genoeg zijn om volgroeide planten te ondersteunen, drainagegaten hebben en zonder giftige chemicaliën worden gemaakt.

Maak gaten in de bodem van uw bak voor drainage, zodat de wortels van uw planten niet in water staan ​​- wat kan leiden tot wortelrot. Deze pot kost slechts $ 7, dus je hoeft niet veel uit te geven aan potten.

Hier is het leuke gedeelte! Je planten kiezen! Perkplanten komen meestal 1 per pot of 4-6 per pot. Kies gezonde, levendige planten. Controleer de groeiomstandigheden van de plant: zon, water, temperatuur en afstand.

Zet de planten niet te vol. Bij de plant hoort een kaartje waarop staat hoeveel ruimte er tussen de planten nodig is. Bedek wortels en plantvoet volledig met potgrond.

Maak een foto van uw tuin op de dag van aanplant. Schrijf vervolgens elke dag de groeiomstandigheden op, zodat je de volgende keer weet welke dingen goed hebben gewerkt en welke niet.

Geef uw planten regelmatig water. Maar niet teveel water. Controleer het weer en geef geen water op regenachtige dagen. Het water van de natuur is beter dan kraanwater!

Kijk elke dag naar je tuin. Je zult versteld staan ​​hoe opwindend en krachtig het verbouwen van je eigen voedsel - vrij van chemicaliën en vol voedingsstoffen - echt kan zijn !!! Geniet van je kweekervaring!


Bekijk de video: Moestuin aanleggen - Deel 1! - Grow, Cook, Eat #6


Vorige Artikel

Hoe een stoel bekleden met een vloerkleed

Volgende Artikel

Hoe Nanny's Bananenbrood Bakken (Bijgewerkt)